26. maj 2020
Varehuschef Dennis Larsen er glad for, at kunderne nu kan donere deres pant lokalt.                                Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Varehuschef Dennis Larsen er glad for, at kunderne nu kan donere deres pant lokalt. Fotos: Jørn Nymand
Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overraskende gave: Flaskepant til FDF'erne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overraskende gave: Flaskepant til FDF'erne
Kalundborg - 15. september 2019 kl. 09:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et helt uventet tilskud er på vej til FDF Kalundborg i det nye år. Siden 1. september har føtex-kunderne i Kalundborg nemlig kunnet donere deres flaskepant til FDF Kalundborg i stedet for selv at hæve pengene.

- Vi fik en opringning fra føtex, og vi blev naturligvis meget glade og overraskede over dette tilbud, fortæller Mads Daugaard, der er leder hos FDF'erne.

Varehuschef Dennis Larsen glæder sig over, at kunderne hos føtex nu kan donere deres flaske- og dåsepant til et lokalt formål. Igennem en hel del år har det været Læger Uden Grænser, at kunderne kunne donerer panten til i alle føtex-varehusene.

- Nu kan hvert enkelt varehus selv beslutte, hvem der kan få del i panten, og derfor spurgte jeg medarbejderne om de havde forslag til, hvem der skulle have tilbuddet, og det endte så med at vi valgte FDF Kalundborg, fortæller varehuschef Dennis Larsen.

Aftalen løber i et halvt år, og Dennis Larsen har stillet FDF Kalundborg i udsigt, at foruden den pant, kunderne donerer, så giver føtex ekstra 2.500 kroner.

- Jeg ved ikke, hvor mange pantpenge, FDF'erne kan forvente, men det gør vi op efter et halvt år i februar, fortæller Dennis Larsen.

- Nej, vi budgetterer ikke med noget beløb. Men vi har en hytte på Røsnæs, som vi altid kan bruge penge på - måske en ny shelter, lyder det fra FDF-leder Mads Daugaard.

Han håber også, at føtex med dette gode tilag kan være med til at give FDF'erne noget PR, så endnu flere børn og unge bliver interesseret i FDF og de aktiviteter, der foregår der.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk