20. september 2020
Opvisningsbanen er hård som asfalt at spille på, har Niels Illemann, kasserer i Raklev Idræts- og Gymnastikforening (RGI) tidligere sagt til Nordvestnyt. Nu er der afsat midler til at ordne banen. Foto: Eva Lyng Johansen
gallery icon

Se billedserie

Opvisningsbanen er hård som asfalt at spille på, har Niels Illemann, kasserer i Raklev Idræts- og Gymnastikforening (RGI) tidligere sagt til Nordvestnyt. Nu er der afsat midler til at ordne banen. Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opvisningsbane bliver ordnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opvisningsbane bliver ordnet
Kalundborg - 06. december 2019 kl. 09:59
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Opvisningsbanen i Raklev kan nu blive ordnet i 2020 for 540.000 kroner, hvis ellers økonomiudvalget og kommunalbestyrelsen følger kultur- og fritidsudvalgets anbefaling.

Opvisningbanen i Raklev er i så dårlig stand, at de bedste fodboldhold ikke vil spille på den, da den er hård som asfalt.

- Sagen er endt lykkeligt. Udvalget har i samarbejde med klubben fundet en god løsning, siger Ole Glahn (R), formand for kultur- og fritidsudvalget.

I efteråret 2019 har en tværfaglig arbejdsgruppe i samarbejde med repræsentanter fra Raklev Gymnastik og Idrætsforening (RGI), undersøgt de aktuelle udfordringer på banen, samt ønsker fra brugerne.

På baggrund af dette har administrationen indhentet tilbud på omlægning samt undersøgelse og reparation af banens dræn.

RGI har i den forbindelse selv budt ind på at bidrage til arbejdet med frivillig arbejdskraft.

Prisen bliver for omlægning af banen 350.000 kroner, dræn 100.000 kroner og spuling samt kamera 80.000 kroner, og det samlede tilbud koster 540.000 kroner.

Der søges om en anlægsbevilling på 510.000 kroner til omlægning af opvisningsbanen i Raklev, og de resterende 30.000 kroner finansieres af driften til udendørs idrætsanlæg.

RGI skal selv stå for at lokalisere drænene i den vestlige ende af banen ved hovedledningen, som dræner ud i den nærliggende å.

RGI skal lave gravearbejdet i forbindelse med hoveddræn, hvorefter Entreprenørservice skal sætte de fem spulebrønde, samt rekvirere en spulevogn og kameragennemgang af rørene.

Herefter skal RGI reetablere jorden efter brøndene er sat.

Selve omlægningen af banen vil starte midt i marts eller så snart vejret tillader det. Det vil betyde, at banen er sået midt iapril.

I tilfælde af, at banen skal have nye dræn gennem hele banen, vil dette ske sidst i maj/ i starten af juni.

Banen vil være klar til brug efter sommerferien 2020.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk