28. maj 2020
Weekenden den 15.-16. september er der »Køreglad Weekend« hos Suzuki med gode tilbud på biler og udstyr samt danmarkspremiere på den nye Swift Sport, som Mathias Jakobsen gerne viser frem hos Hansen Biler i Kalundborg. Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Weekenden den 15.-16. september er der »Køreglad Weekend« hos Suzuki med gode tilbud på biler og udstyr samt danmarkspremiere på den nye Swift Sport, som Mathias Jakobsen gerne viser frem hos Hansen Biler i Kalundborg. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev ny og potent Swift med 140 hk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev ny og potent Swift med 140 hk
Kalundborg - 10. september 2018 kl. 18:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Suzuki Swift-modellen er berømt for at levere køreglæde til et prisniveau, hvor de fleste kan være med, nemlig fra 129.990 kroner. Selv den billigste model er udstyret med en omdrejningsvillig og effektiv Dualjet motor, der yder hele 90 hk. Og både designet, undervognen, gearskiftet, udstyret og de velstøttende sæder gør det til en fornøjelse at omgås den køreglade bil.

- I weekenden den 15. og 16. september kan man komme og opleve det store Swift modelprogram, gøre et kup med en af Swift Xtra-modellerne til skarpe priser eller udnytte et af de gode særtilbud på udstyrspakker. Og så er der jo lige den nye og potente Swift Sport, der står og venter på at blive beundret og prøvekørt, lyder det tillokkende fra Mathias Jakobsen, Hansen Biler på Slagelsevej i Kalundborg.

Ny Swift Sport fra 224.990 kr.
Den nye Swift Sport er den virkelig sjove og hårdtpumpede model i Swift familien. Den står klar til sin danmarkspremiere - fuld af udstråling og selvtillid. Bag den forlængede sportsfront ligger Suzukis 1,4 Boosterjet turbomotor, der yder 140 hk og har et maksimalt moment på 230 Nm.

- Den kraftige turbomotor sørger for, at der er godt med overskud i alle seks gear. Sprintet fra 0 til 100 km/t kan klares på kun 8,1 sek., og topfarten er 210 km/t. Det er de bedste præstationer i Swift Sport modelhistorien, fortæller Mathias Jakobsen.

Undervognen er forstærket, og der er Monroe-støddæmpere, kraftigere krængnings-stabilisatorer og et mere effektivt bremsesystem, så de mange kræfter bedre kan tøjles. Også designet har fået en overhaling, så Sport modellen skiller sig ud fra den normale Swift model. Fx med en ny og mere aggressiv front med skarpere linjer samt skørter i carbon-look hele vejen rundt. Også bag træder den nye hæk med tagspoiler, dobbelt-udstødningen og skørtet i carbon-look frem.

Komplet udstyrsliste
- På udstyrssiden tilbyder Swift Sport en af de mest komplette udstyrslister i prisklassen. Her er fx fuld LED-lyssætning inkl. automatisk op/nedblænding, automatisk nødbremse (med bil- og fodgængergenkendelse), aktiv fartpilot, nøglefri adgang, trykknap-start, klimaanlæg, el-ruder for og bag samt et multimediecenter, der omfatter 7-tommers skærm, DAB+ radio, Bluetooth, bakkamera og navigation oplyser Mathias Jakobsen.

Swift Xtra modeller - spar 10.000 kr.

Lige nu kan man gøre en ekstra god handel med en af de to Swift Xtra modeller, der er forsynet med den 90 hk stærke Dualjet motor med 90 hk, og som er spækket med udstyr. Prisen starter fra 129.990 kr. for Club Xtra versionen inkl. automatisk nødbremse og en aktiv fartpilot. Udstyr som fx aircondition, CD-radio med Bluetooth, læderrat, fjernbetjent centrallås, el-betjente sideruder for og el-sidespejle med varme er standard.

Sportline udstyrspakke
Suzuki Swift er også lig med fræk styling. Og her er der mange muligheder for at toppe designet op med detaljer, der gør den potente bil endnu mere fræk og sporty. Det er der også gode priser på.

Hansen Biler byder derfor til køreglad Swift weekend den 15.-16. september kl. 11 til 15, hvor der er dækket op til en oplevelse med fart og tempo, gode tilbud og danmarkspremieren på den nye Swift Sport.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk