15. december 2018
Carol Conrad, pianist, og Thomas Peter Koppel, tenor, har sammen stiftet Kompagniet, der gæster Kino Den Blå Engel. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Carol Conrad, pianist, og Thomas Peter Koppel, tenor, har sammen stiftet Kompagniet, der gæster Kino Den Blå Engel. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Operette-hits i biograf-salen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Operette-hits i biograf-salen
Kalundborg - 12. marts 2018 kl. 11:39
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kino Den Blå Engel i Kalundborg tager nu tråden op fra de populære nytårskoncerter i Kalundborg Hallerne i 2005-2010 med highlights fra de kendte operetter.

I biografen er der ikke plads til et 16 mands promenadeorkester som musikalsk ledsagelse til sangerne. Men den drevne koncertpianist Carol Conrad er et stærkt en-mands-orkester som akkompagnatør for tenor Thomas Peter Koppel og den norske sopran Vibeke Kristensen, når der lørdag den 17. marts kl. 14 er operette-koncert i biografsalen.

Publikum kan glæde sig til operette-hits fra blandt andre Johann Strauss d.y. (»Zigøjnerbaronen« og »Flagermusen«), Emmerich Kálmán (»Cirkusprinsessen« og »Die Czardasfürstin«), Franz Lehár (Giuditta og »Den Glade Enke«) og danske Emil Reesen og hans operette »Farinelli«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk