27. september 2020
Kalundborg. Koncert med Onkel Reje. Foto: Brian Jensen
gallery icon

Se billedserie

Kalundborg. Koncert med Onkel Reje. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Onkel Reje fik gang i grinebiderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onkel Reje fik gang i grinebiderne
Kalundborg - 05. august 2020 kl. 14:05
Af Brian Jensen

Små regndråber fra oven kunne ikke tage glæden fra de mange børn, der onsdag var til koncert med den populære tv-figur fra Ramasjang, Onkel Reje. Han begejstrede på amfiscenen bag gymnasiet både børn og forældre med upassende vittigheder og politisk ukorrekte erklæringer.

Sammen med makkeren Smukke Niller, der blandt andet fik grillet en pølse på hovedet, sørgede Onkel Reje for underholdning med musikstilen, som han kalder Mega Monster Heavy Metal - og et enkelt funknummer om, hvad der foregår i forældrenes soveværelse. Onkel Reje præsenterede blandt andet en stol, der hedder Fido, som han til stoletræning har lært at ligge død. Og børnene kunne ikke holde latteren tilbage, da Onkel Reje afslørede, at han har lært stolen at skide på kommando.

- Vil I se Fido lægge en lort, spurgte Onkel Reje højlydt, og det ville de fleste.

Med omkvæd som »jeg kan ikke lide at gå i bad, jeg lugter og er ligeglad« fik Onkel Reje og Smukke Niller de cirka 250 fremmødte til at danse. Der var på forhånd tilmeldt 490 til arrangementet, men ikke alle dukkede op. Da Onkel Reje i 2018 gav koncert i Den 8. Himmel i Klosterparken var der 1500 tilskuere til koncerten.

Efter koncerten stillede Onkel Reje op til fotosession, så børn og forældre kunne blive foreviget med tv-værten. Og selv om nogle af de mindste børn var lidt bettutet over pludselig at stå over for onklen, så fik han med skarpe jokes hurtigt fjernet nervøsiteten.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk