23. oktober 2020
Ole Glahn, formand for kultur- og fritidsudvalget i Kalundborg Kommune, fortæller om kulturens betydning til Symbs folkekøkken i Café Solsikken.   Foto: Mie Neel
Ole Glahn, formand for kultur- og fritidsudvalget i Kalundborg Kommune, fortæller om kulturens betydning til Symbs folkekøkken i Café Solsikken. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ole Glahn fortæller om kulturens betydning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ole Glahn fortæller om kulturens betydning
Kalundborg - 04. juni 2019 kl. 07:01
Af Eva Lyng Johansen

Det skal handle om kulturen i Kalundborg, når formand for kultur- og fritidsudvalget Ole Glahn tirsdag den 11. juni kommer til Café Solsikken i Skibbrogade i Kalundborg for at holde foredrag.

Det er igen anden tirsdag i måneden, hvor Symb inviterer på et afvekslende folkekøkken med mad fra Café Solsikkens køkken.

Menuen står på karry-tomat­gryde med ingefærkrydret kylling, brune ris og indisk salat. Vegetarerne bydes på bagte tomater med bulgur og krydderurter.

Aftenen er den tredje i rækken med fokus på Kalundborg.

- Kultur er noget, vi alle sammen har, og alle sammen skaber. Det er både noget, vi kan more os over og noget, vi kan græde over, siger Ole Glahn og fortsætter:

- Vi kan ikke leve uden. Det skaber rammer for vores liv sammen og alene. Men rammerne skal udfordres, udvikles og i visse tilfælde sprænges for, at vi stadig oplever, at livet også er noget, jeg har indflydelse på.

Ole Glahn vil undervejs kaste lys på kulturen ud fra morsomme historier, som han holder af.

- Kultur er noget, der giver mig lyst til at skabe noget nyt sammen med andre. Det kan være det, der er skabt med Symb, det kan være det, biblioteksklubben skaber, det der skabes, når vi synger sammen, ler sammen, græder sammen. Vi er skabt til mellemmenneskeligt fællesskab.

Ole Glahn peger på, at vi har behov for oplevelser, der udfordrer. Skabt af kunstnere, der har et budskab. Konflikter skaber energi til noget nyt og forhåbentlig til det bedre.

- Det fantastiske er, at vi sammen kan meget mere og bedre, end hvis vi bare tror, at vi kan summe op på det, vi hver især kommer med. Der skabes nyt, bedre og mere ved, at vi i fællesskab udvikler og oplever, fortæller Ole Glahn.

Dørene til arrangementet den 11. juni åbnes klokken 17.

Billetter bestilles blandt andet via Symbs hjemmeside.

Symbs sidste folkekøkken i dette halvår bliver i et tæt samarbejde med Musisk Skole i Kalundborg, hvor Havneparken for en dag danner ramme om musikskolens 40-års jubilæum-arrangement den 21. juni.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk