22. august 2019
To personer fik travlt med at komme ud af en bil i Kaldred, da de opdagede, at politiet ville tale med dem. Og pludselig var nøglerne til bilen væk...

Foto: Lars Sandager Ramlow
To personer fik travlt med at komme ud af en bil i Kaldred, da de opdagede, at politiet ville tale med dem. Og pludselig var nøglerne til bilen væk... Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Og pludselig var nøglerne væk...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Og pludselig var nøglerne væk...
Opdateret 20. marts 2019 kl. 16:19
Kalundborg - 20. marts 2019 kl. 16:16
Af Jakob Erhardt Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag kort før klokken 16 spottede en patrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi på Kaldredvej/Eskebjergvej i Kaldred øst for Kalundborg en personbil, som betjentene besluttede sig for at standse med henblik på at foretage en såkaldt rutinemæssig kontrol.

Inden patruljen fik vendt politibilen, var personbilen standset, og to personer var steget ud. Det foregik så hurtigt, at betjentene ikke nåede at se, hvem af de to - en 21-årig mand fra Nykøbing Falster og en 22-årig kvinde fra Holbæk - der havde ført bilen.

Bilen var nu aflåst, og nøglerne til den var pludselig blevet væk.

En hundepatrulje blev derfor tilkaldt, og så lykkedes det at finde bilnøglerne i et buskads tæt ved.

Bilen blev derpå ransaget af politiet, der fandt 0,4 gram hash, to hobbyknive, et multitool og en dolk, som personerne i bilen ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde.

Den 21-årige mand blev sigtet for besiddelse af de fundne genstande, og han vil høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk