18. juni 2021
Pernille Cauchi fra Sustainable Breaks har fået et tilskud på 10.000 kroner til at holde Vild Festival.Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Pernille Cauchi fra Sustainable Breaks har fået et tilskud på 10.000 kroner til at holde Vild Festival.Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ønsker at lave Vild Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ønsker at lave Vild Festival
Kalundborg - 16. maj 2021 kl. 18:30
Af Eva Lyng Johansen

Pernille Cauchi, ejer af Sustaniable Breaks Aps på Mikrogården i Viskinge, har søgt om 25.000 kroner i støtte at holde Vild festival den 21. august og fået 10.000 kroner fra kultur- og fritidsudvalget.

Vild Festival er et åbent arrangement med ideer, læringsrum, videndeling, leg og praktiske workshops. Workshopsene er praktiske omkring biavl, læderarbejde, træskærerarbejde, konstruktion af insekthoteller, pindsvinebo og frøbomber.

Festivalen skal tiltrække yngre borgere, studerende og unge børnefamilier som ønsker konkrete redskaber til, hvordan de kan efterlade kloden som et bedre sted for næste generation.

Der forventes op imod 150 personer igennem dagen og 50 til aftenens vild middag.

Vild Festival bliver tilrettelagt af lokale borgere i samarbejde med Landsforeningen Praktisk Økologi, Permakultur Danmark og lokalafdelingen af Dansk Naturfredningsforening. Herudover er der involvering af flere netværk.

Arrangøren vil også gerne samarbejde om at blive Danmarks Vildeste Kommune, som Kalundborg Kommune deltager i.

Det er tanken, at festivalen skal være en årlig tilbagevendende begivenhed, og festivalen skal flytte fra sted til sted, så borgere kan flere lokale oplevelser og inspirere hinanden.

Pernille Cauchi tilbyder bæredygtige weekend- og ferieophold på Mikrogården, som har 11 tønder land.

Hun har en drøm er at få et såkaldt LAND-center (Læring, Aktivitet, Netværk og Demonstration). Her skal der sættes fokus på læring omkring bæredygtige løsninger for hverdagen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk