22. oktober 2019
Kvalifikationsstævne i Hvidebækhallen til Skole OL i roning på romaskine. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Kvalifikationsstævne i Hvidebækhallen til Skole OL i roning på romaskine. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OL i roning indendøre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OL i roning indendøre
Kalundborg - 15. maj 2019 kl. 15:15
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Larmen er øredøvende. Der trampes i gulvet. Der råbes: KOM SÅ MARCUS! Zille ligger fuldstændig udkørt på gulvet efter at have væltet af romaskinen.

Salen bryder ud i jubel. Hele hold A løber hen til Marcus og omfavner ham, efter at han har overstået hans og holdets sidste 100 meter og roet hold A ind i en tid på 14 minutter og 18 sekunder.

Jo, de går op i roning på romaskine på Hvidebækskolen.

Det er der desværre umiddelbart ikke så mange andre skoler, der gør i Kalundborg Kommune. I hvert fald var skolens 6. klasse og to 7. klasse de eneste, der stillede op, da der onsdag blev holdt konkurrence om at deltage i Skole OL i roning på romaskine for 6. og 7. klasser i Aarhus i midten af juni.

Det er Kalundborg Roklub, der står for den lokale afholdelse af kvalifikationsstævnet. Og man må sige, at stemningen i Hvidebækhallen var i top på trods af, at der kun var en skole til start og på trods af, at teknikken drillede, så konkurrencen ikke kunne vises på storskærm.

Hvidebækskolens ene 6. klasse var delt op i et A- og et B-hold, mens skolens to 7. klasseselever var blevet blandet ligeledes i et A- og B-hold. I begge tilfælde var det A-holdene, der vandt og derfor kan glæde sig til en tur til Aarhus.

For at skabe den gode stemning var en stor del af resten af eleverne fra Hvidebækskolen med til at heppe på holdene, der dystede på en distance på 4.000 meter, hvor roerne blev skiftet ud hver 100. meter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk