24. oktober 2019
Det er lige her i biotekbyen over for Novo Nordisk, at Professionshøjskolen Absalons nye campus kommer til at ligge.
gallery icon

Se billedserie

Det er lige her i biotekbyen over for Novo Nordisk, at Professionshøjskolen Absalons nye campus kommer til at ligge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt campus skal kunne rumme 1000 studerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt campus skal kunne rumme 1000 studerende
Kalundborg - 17. april 2019 kl. 20:25
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige nu ligger der en 5,5 hektar stor pløjemark på arealet over for Novo Nordisk i biotekbyen i Kalundborg, men hvis alt går efter planen, vil Professionshøjskolen Absalons splinternye campus stå færdigbygget netop her i begyndelsen af 2021.

Bygningen skal, ud over skolens to eksisterende uddannelser i Kalundborg, bioanalytiker og diplomingeniør i bioteknologi, også huse diplomingeniøruddannelsen i maskinteknik, som netop er blevet godkendt af uddannelses- og forskningsministeren.

Det nye campus kommer til at ligge et par minutters gang fra den nye togstation Biotekbyen Kalundborg Øst og umiddelbart ved siden af det sted, hvor EUC Nordvestsjælland planlægger at placere Allikelund Gymnasium og i umiddelbar nærhed til både Novo Nordisk, Novozymes og NNE.

Samlet kommer bygningen til at fylde 4500 kvadratmeter og bliver to en halv etage højt, oplyser rektor på Professionshøjskolen Absalon Camilla Wang, der også kan fortælle, at målet er, at det nye campus skal kunne rumme 1000 studerende.

Bygningen kommer til at rumme alle undervisningsfaciliteter, faciliteter til undervisere, kantine og bibliotek. Derudover har Absalon fået lov til at låne en maskinhal på EUC Nordvestsjællands processkole til de kommende studerende på diplomingeniøruddannelsen i maskinteknik.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk