13. juli 2020
Det er på denne mark, der er nabo til Haveforeningen Nyvang, at Jesper Toftegaard Andersen planlægger at bygge boligerne. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
gallery icon

Se billedserie

Det er på denne mark, der er nabo til Haveforeningen Nyvang, at Jesper Toftegaard Andersen planlægger at bygge boligerne. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt boligbyggeri skal ske i etaper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt boligbyggeri skal ske i etaper
Opdateret 03. juni 2020 kl. 13:27
Kalundborg - 03. juni 2020 kl. 13:16
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når den bureaukratiske proces med blandt andet tilladelser og lokalplan er på plads kan byggeriet af nye boliger bag ved Holbækvej 83B, skråt bag ved Meny i Kalundborg gå rimelig hurtigt. Det vurderer manden bag planerne, ejendomsudvikler Jesper Toftegaard Andersen.

- Fra første spadestik kan det vel gå to år, før det hele står færdigt, vurderer han.

Alt efter hvor stor en bebyggelsesprocent han ender med at få tilladelse til af kommunen, bliver der tale om mellem 80-190 nye lejeboliger. Jesper Toftegaard Andersen forestiller sig boliger i fire størrelser på henholdsvis 25, 45, 60 og 80 kvadratmeter. Byggeriet kommer til at ske i etaper, hvor man formentlig starter med de mindste, der derfor kan stå færdige først.

- Jeg forestiller mig fire etaper, hvor boligerne laves på fire striber, en for hver etape, siger han.

Det smarte i det er, at de efter to-tre etaper kan vurdere det resterende behov og bygge derefter.

- Hvis det så f.eks. viser sig, at der er brug for flere studieboliger, så kan man slå nogle af de planlagte større lejligheder sammen eller omvendt, forklarer han.

Ned til 2500 kr/måneden
Det er hans klare målsætning at holde prisen for lejeboligerne nede, men han understreger, at den endelig pris også kommer an på de investorer, han arbejder sammen med.

- Jeg håber på en pris på 100 kroner per kvadratmeter. Det ville så betyde 2500 kroner om måneden plus forbrug for de mindste lejligheder. Det er måske ønsketænkning, men så i hvert fald tæt på, siger han.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk