13. november 2018
Reersø Bådeklubs juniorklubhus trænger til lidt mere end kærlig hånd. Defor bliver det nu revet ned og erstattet af et nyt. Privatfoto
Reersø Bådeklubs juniorklubhus trænger til lidt mere end kærlig hånd. Defor bliver det nu revet ned og erstattet af et nyt. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt bådehus klar til jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt bådehus klar til jubilæum
Kalundborg - 07. december 2016 kl. 09:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis alt går vel, kan Reersø Bådeklub næste år indvie et nyt og længe ventet juniorklubhus til opbevaring af joller, våddragter, sejl og andet udstyr.

Klubben råder over et tidligere sommerhus, der for år tilbage blev flyttet til en grund ved Strandvejen, hvor Havnegrillen nu er nærmeste nabo. Men huset er i så dårlig stand, at det nærmest er ved at falde fra hinanden, som bådeklubbens formand Villads Hansen udtrykker det.

Nu har klubben fået landzonetilladelse til at bygge et nyt klubhus. Tilbage i februar 2013 gav Naturstyrelsen klubben eller rettere Fonden Reersø Havn, som ejer grunden, dispensation fra strandbeskyttelseslinjen til at rive huset ned og bygge et nyt på samme sted og af samme størrelse. Den dispensation forlængede Kystdirektoratet i august i år, efter at direktoratet havde sagt nej til et lidt større projekt.

Finansieringen af det nye hus er ikke helt på plads men dog nok til, at klubben stiler efter at gå i gang med byggeriet i løbet af foråret. Det vi passe godt med, at Reersø Bådeklub kan fejre 40 års jubilæum næste år. Jubilæet markeres i august, fortæller klubbens kasserer, arkitekt Niels Henrik Rossing, Gørlev, som har slået stregerne til det kommende klubhusbyggeri.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk