30. maj 2020
Maria Stahl Jonas blev den 1. oktober ansat som studentermedhjælper hos Symb, hvis formål er at bygge fællesskaber og skabe mere liv og aktivitet i lokalsamfundet. Privatfoto
Maria Stahl Jonas blev den 1. oktober ansat som studentermedhjælper hos Symb, hvis formål er at bygge fællesskaber og skabe mere liv og aktivitet i lokalsamfundet. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt ansigt hos Symb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt ansigt hos Symb
Kalundborg - 22. oktober 2019 kl. 18:34
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 1. oktober bød Symb velkommen til Maria Stahl Jonas, der fremover skal fungere som studentermedhjælper i den foreningsdrevne, socialøkonomiske virksomhed.

Maria Stahl Jonas skal primært varetage Symbs kommunikationsopgaver.

Det vil sige udarbejde tekstmateriale til Symbs hjemmeside, skrive pressemeddelelser og varetage Symbs tilstedeværelse på Facebook.

Ud over sekretariatsleder og talsperson Louise Kolbjørn har Symb også en grafiker, Jeppe Andersen, ansat nogle timer om ugen, fortæller Maria Stahl Jonas, der nu har udvidet medarbejderstaben hos Symb til tre.

Hun skal arbejde 10 timer om ugen for Symb ved siden af sit studie ved Københavns Universitet, hvor hun er ved at tage en kandidat i sprogpsykologi.

- Mit studie handler om, hvordan man kommunikerer bedst via sproget og om at forstå psykologien bag sproget, så det er jo rigtig fedt at være på Symb, hvor jeg kan prøve det af i praksis, fortæller Maria Stahl Jonas, der er vokset op i Kalundborg.

I dag bor hun i Kordilgade med sin to-årige datter.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk