26. marts 2019
Pølsemand René Petersen havde travlt med at lange pølser ud til gæsterne.
gallery icon

Se billedserie

Pølsemand René Petersen havde travlt med at lange pølser ud til gæsterne.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny virksomhed åbnede op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny virksomhed åbnede op
Kalundborg - 08. november 2018 kl. 14:51
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag var der parkeret en pølsevogn på parkeringspladsen på Stejlhøj i Kalundborg, hvor el-virksomheden SIF Gruppen netop har åbnet sin nye lokalafdeling.

Pølsevognen var ankommet i anledning af, at SIF Gruppen holdt åbent hus for samarbejdspartnere, naboer, kunder, underleverandører og grossister, som kunne tage kontoret, det nye værksted og lageret i øjesyn.

- Åbningen af lokalafdelingen her i Kalundborg giver os en chance for at blive mere lokalt forankrede her i byen. Det er ingen hemmelighed, at de store industrielle virksomheder i Kalundborg er meget interessante for os, siger regionschef Christian Eriksen.

SIF Gruppen leverer dog ikke kun installation og totale el-løsninger til virksomheder - de vil også gerne ud blandt private kunder.

- Privat vil vi også meget gerne gøre os gældende, så nu handler det om at komme ud at vise os frem i bybilledet, så folk lærer os kende, siger overmontør Bjørn Bøttger-Jürgensen fra SIF Gruppen, der også tilbyder totalløsninger inden for brandalarmering, tyverisikring og overvågning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk