26. maj 2020
Godt og vel 120 børn og voksne kom til julearrangementet i Snertinge. Børnene fik fortalt julemanden om deres ønsker. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Godt og vel 120 børn og voksne kom til julearrangementet i Snertinge. Børnene fik fortalt julemanden om deres ønsker. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny traditon i Snertinge fik god opbakning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny traditon i Snertinge fik god opbakning
Kalundborg - 02. december 2019 kl. 15:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Eva Lyng Johansen
Første søndag i advent blev fejret i Snertinge af erhvervsforeningen og kirken i fællesskab.

Det begyndte i kirken klokken 14, hvor det var tydeligt, at der var flere børnefamilier en normalt, der havde fundet vej til kirken denne søndag.

Her holdt sognepræst Henrik Olsen De Ni læsninger, som er en engelst tradition, som han har taget med sig fra sin tid som sømandspræst i England.

Bibelteksterne blev læst op af både børn og voksne og Høvekoret sang ind imellem smukke julesange- og salmer.

Efter gudstjenesten blev det planlagte fakkeloptog dog aflyst, da solen denne adventssøndag viste sig fra sin rigtig fine side.

Så, som præsten sagde i kirken, så lod vi solen lyse for os og sparer lidt på CO2 udledningen.

På pladsen ved juletræet stod Snertinge og Omegns Erhvervsforenings bestyrelse klar med varm gløgg, kaffe og masser af æbleskiver til de mange fremmødte.

Godt og vel 120 børn og voksne havde fundet vejen frem til arrangementet. Der blev holdt velkomsttale og børnene kunne sætte det sidste pynt på træet som i dagene op til, var blevet flittigt produceret af børn fra Højbo Friskole, Firhøjskolen og Snertinge Børnehus. Træet er ekstra flot i år med al den pynt på.

Pludselig kunne man høre udrykning og i rød brandbil ankom selveste julemanden med to nisser på pladsen og de havde godter med til alle børn. Mange fik taget billeder og fortalt julemanden om alle deres juleønsker. Et sikkert hit.

Klokken 16 blev træet tændt og børn og barnlige sjæle dansede omkring og sang »På loftet sidder nissen« og »Nu er det jul igen.«

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk