16. november 2018
Vi har lagt stilen om - og gennemrenoveret stedet, så der er bedre sammenhæng mellem butik og køkken, fortæller slagtermester René Echberg.
gallery icon

Se billedserie

Vi har lagt stilen om - og gennemrenoveret stedet, så der er bedre sammenhæng mellem butik og køkken, fortæller slagtermester René Echberg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny stil hos Bjergsted Slagteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny stil hos Bjergsted Slagteren
Kalundborg - 22. august 2018 kl. 09:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter otte måneders ombygning er butik, køkken og administrationslokaler nu komplet gennemrenoveret hos Bjergsted Slagteren.

- Jeg glæder mig til at se reaktionen på det nye udseende hos vores faste kunder, der ved hvordan her så ud før. Vi er meget tilfredse med resultatet og glæder os til at markere vores nyrenoverede arbejdsplads med en lille »åbent køkken/butik« happening i slagtergården, siger slagermester René Echberg.

Den omfattende renovering startede allerede den 3. januar i år. Dengang var det administrationsbygningen og den tidligere slagtermesterbolig, der blev ændret til at være toptunet 50 kvadratmeter stort industrikøkken med plads til udskæring, bearbejdning og madlavning.

I butikken har man allerede i et stykke tid haft øget fokus på færdigretter, så man kan spare tid ved at købe mad med hjem og varme den op. Retterne findes blandt andet som »ugens ret«, der skal bestilles i forvejen - og i et større udvalg i fryseskabet.

Sommerferie-ombygning

I løbet af den sidste måneds tid, har der været masser af aktivitet på slagterens område. Ikke med slagteri, men med gennemrenovering af butikslokalet, der kun har de inderste mure tilbage af den oprindelige butik.

- Vi har ganske enkelt banket det hele ned og skiftet det ud med nyt. Fra gulve, til el, fliser, indgangsparti, vinduer, salgsdisk, modningsskab - og ny stil i butikken. Vi har valgt at køre den sort/hvide stil i køkken og butik. Facaden og udendørsarealerne er også blevet shinet op. Resultatet er efter vores egen mening estetisk pænt og vi er meget tilfredse med det, siger slagteren en tidlig morgen i august, dagen før butikken igen åbnes for kunderne.

Ny stil og bedre arbejdsforhold

Medarbejderne vil i dagligdagen også kunne mærke forbedringen i form af bedre adgang til køkkenet, hvor meget af produktionen foregår. Den forlængede salgsdisk giver mere plads til flere lækkerier, men også til at præsentere slagterens varer på en indbydende måde. Røgvarerne har fået deres egen væg - og man kan stadig kan finde et begrænset udvalg af kolonialvarer som øl, vin og kaffe på stedet.

- Modningsskabet er sådan set ikke noget nyt, for vi har altid ladet kødet hænge og modne (og mørne) i kølerummet. Nu kan man bare se, hvordan det ser ud - når det hænger, og det er da meget hyggeligt og moderne, men bestemt ikke en revolution, griner slagtermesteren.

Han tilføjer at man for at markere og fejre renoveringen, inviterer til en slags »åbent hus/køkken/butik«, fredag den 24. august klokken 14.00-17.00.

- Så tænder vi op i grillen i slagtergården og inviterer på grillpølser og lidt at drikke, slutter Bjergsted Slagteren, René Echberg.

Slagterbutikken ligger på adressen Bjergsted Byvej 5 i Bjergsted.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk