1. december 2020
Kevin Sølvsten Meyer er ny leder af Specialcenter Sigrid Undset. Han kommmer fra en stilling som afdelingsleder på Ladegårdsskolen i Holbæk. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Kevin Sølvsten Meyer er ny leder af Specialcenter Sigrid Undset. Han kommmer fra en stilling som afdelingsleder på Ladegårdsskolen i Holbæk. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny skoleleders hjerte banker for specialområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny skoleleders hjerte banker for specialområde
Kalundborg - 20. november 2020 kl. 14:04
Af Eva Lyng Johansen

Det bliver den 43-årige Kevin Sølvsten Meier, der tiltræder stillingen som skoleleder på Specialcenter Sigrid Undset i midten af januar 2021.

Han kommer fra en stilling som afdelingsleder på specialskolen Ladegårdsskolen i Holbæk.

- Specialtilbuddene ligger mit hjerte nær. Og som leder ser jeg frem til at være med til at sikre, at medarbejderne navigerer i et rum med høj faglig specialisering og i samspil med det omgivende samfund, siger Kevin Sølvsten Meier.

Også i Kalundborg Kommune glæder man sig til samarbejdet med den nye skoleleder.

- Kevin har en meget overbevisende profil. Hans faglighed er høj, han er en velfunderet og reflekteret leder, som har et hjerte, der banker for specialområdet. Jeg ser meget frem til at samarbejde med ham og støtte op om hans tilgang til at løse opgaven, siger Børn- og Ungedirektør i Kalundborg Kommune, Michael Gravesen.

Der har været en længere rekrutteringsproces med flere kompetente kandidater. Ansættelsesudvalget bestod af forældrerepræsentanter fra både skole- og dagtilbudstilbuddet, medarbejderrepræsentanter, ledelsesrepræsentanter fra Sigrid Undset, skolelederforeningen og direktør Michael Gravesen, og endte altså med at pege på Kevin Sølvsten Meier som ny leder.

Kevin Sølvsten Meier er gift og har to børn på henholdsvis 14 år og 16 år og bor i Tølløse.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk