16. oktober 2019
Marianne Gildberg til venstre har overdraget præsidentopgaven til Marie Jørgensen til højre. Foto: Eva Lyng Johansen
Marianne Gildberg til venstre har overdraget præsidentopgaven til Marie Jørgensen til højre. Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny præsident for Kalundborgs Y's Menette Club

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny præsident for Kalundborgs Y's Menette Club
Opdateret 12. juli 2019 kl. 08:43
Kalundborg - 11. juli 2019 kl. 05:58
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Præsident Marianne Gildberg har ov­er­draget præsident-opgaven til Marie Jørgensen, som netop har afsluttet sine to år som regionsleder for Y's Menetter i Region Danmark.

Marianne Gildberg fortsætter i præsidiet som vicepræsident, skatmester er Susanne Petersen, sekretær er Mona Gross, og Tove Block Hansen er past.

Menetterne i Kalundborg har lagt program for det første halvår med opstart efter sommerferien med en tur til Reersø.

Blandt emner for de kommende måneder er blandt andet sognepræst Lisbeth Dyxenburg, som fortæller om sit ophold i USA, fællesmøde med Y's Men: Fra mit salmeværksted v/Hans Anker Jørgensen, filmaften, fortælling om Det gamle Kalundborg v/ Karin Hermann, fælles adventsmøde sammen med Y's Men's Club, og sidste møde inden jul er julehyggemøde.

Udover disse arrangementer deltager Y'Menetterne deltager også i arrangementer i Y's Men's Distrikt Trelleborg/Storstrømmen med blandt andet et stormøde i Slagelse for samtlige medlemmer i efteråret.

Y's Menetterne holder deres månedlige møder i Nyvangskirken.

Y's Menetterne er stærkt engagerede sammen med Y's Men og mange frivillige i Spildopmagerne med indsamling, sortering, salg og servicering med håndmadder og kaffe til det arbejdende folk på Spildopmagerne hver tirsdag aften og torsdag formiddag.

Det giver klubben mulighed for at støtte såvel humanitært som socialt arbejde såvel lokalt, nationalt som internationalt.

Marie Jørgensen glæder sig nu til at tage fat på et nyt klubår, hvor der bliver mere tid til egen klub efter afslutning på opgaven som regionsleder for Y's Menetter Danmark.

Hun sidder dog med i tegionsledelsen som pastregionsleder et år endnu.

Dog er Marie Jørgensen valgt som Area Leder for Y's Menettes i Europa 2019-2020, hvilket betyder, at hun skal varetage koordination fra såvel International Direktor Y's Menettes, projekt Coordinator samt Søsterklub Coordinator, og oversætte dette, samt formidle videre til de danske Y's Menette klubber. Hun skal ligeledes rapportere vedrørende Y's Menetter Region Danmark til Y's Men Area Europa to gange årligt.

Marie Jørgensen glæder sig over, at der nu pr. 1. juli er valgt en dansk Y's Menette, Grete Bækgaard Thomsem fra Lemvig Y's Menette Club, til International Elect 2019-2020, hvorefter hun bliver International Direktor Y's Menettes i 2020.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk