19. oktober 2019
(F.v.) Butikschef Søren Hjernø, regionschef Jan Thomsen fra Danske Spil og Morten Weise, der driver Shell-tanken, med beviset på gevinsten på fem millioner kroner. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

(F.v.) Butikschef Søren Hjernø, regionschef Jan Thomsen fra Danske Spil og Morten Weise, der driver Shell-tanken, med beviset på gevinsten på fem millioner kroner. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny lottomillionær: Der hænger en heldig stjerne over byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny lottomillionær: Der hænger en heldig stjerne over byen
Kalundborg - 07. januar 2019 kl. 09:19
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man kan ikke lade være med at tænke, at der hænger en meget heldig stjerne over Kalundborg i øjeblikket. Igen blev en vinder-kupon med en værdi på fem millioner kroner købt i den Nordvestsjællandske købstad her i weekenden. Kuponen er købt på Shell-tanken på Sct. Jørgensbjerg.

arrow Læs også: Lottomillionær i Faxe Ladeplads

I starten af december vandt en heldig net-spiller 210 millioner kroner i Eurojackpot, og et par uger senere vandt en lykkelig familie 25 millioner kroner på en Lotto-kupon købt i Kvickly.

- Det er helt usædvanligt, at der falder så store genvister i samme by på så kort tid, konstaterede regionschef Jan Thomsen fra Danske Spil, da han mandag morgen gæstede Shell-tanken i Kalundborg og blev taget imod af butikschef Søren Hjernø og Morten Weise, der driver tanken.

Den lokale vinder af de fem millioner var ikke til stede. Personen har ikke givet sig til kende endnu.

- Jeg har én gang tidligere haft en gevinst på en million i min forretning, men det er første gang, at der er en på fem millioner. Det er helt vildt og dejligt, siger Morten Weise.

Og der blev delt endnu flere millioner ud i weekenden fra Danske Spil. Hovedgevinsten i Lotto på 10 millioner skattefri kroner blev nemlig delt mellem to vindere, således at de andre fem millioner tilfalder en heldig dansker, der har købt sin kupon i SuperBrugsen Jels i Rødding.

De to vindere af Millionærgarantien, hvor man bliver en million kroner rigere, selvom man har 0 rigtige, har købt deres kuponer i henholdsvis SuperBrugsen på Tårnby Torv i Kastrup og SuperBrugsen Faxe Ladeplads.

Vindertal: 8, 10, 11, 18, 23, 26, 35

Tillægstal: 2

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk