17. august 2019
Inge Johansen stopper efter 16 år som formand for Kalundborg Badminton Klub.
Inge Johansen stopper efter 16 år som formand for Kalundborg Badminton Klub.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny formand i badmintonklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny formand i badmintonklub
Kalundborg - 14. marts 2019 kl. 13:43
Af Jørn Nymand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Kalundborg Badminton Klubs generalforsamling skete et »tronskifte«, idet klubbens mangeårige formand - Inge Johansen - ikke ønskede genvalg til formandsposten efter 16 år på denne post. Hun afløses af Gitte Brændemose.

- Inge har gjort et helt enestående stykke arbejde for klubben igennem de 16 år. Ingen udfordring har været for stor for Inge, og ved bestyrelsens hjælp og opbakning er mange af udfordringerne kommet godt i mål, fortæller Gitte Heiberg, der er sekretær i bestyrelsen.

Inge Johansen fortsætter dog som repræsentant for klubben i styregruppen for Kalundborg Rock'er, som løber af stablen for 20. gang 8., 9. og 10. august.

Gitte Brændemose tiltræder officielt formandsposten d. 1. april.

- Hele familien Brændemose er vældig engageret i KBK, idet Gittes mand, René, og søn, Daniel, er at finde i hallen som både spillere og trænere flere gange ugenligt. Gitte har i mange år været supporter ved badminton-arrangementer ved enhver lejlighed og har en glødende interesse for badminton-sporten i Kalundborg. Det er således med stor tillid og tiltro, at vi overlader posten til Gitte, lyder det fra Gitte Heiberg.

Bestyrelsen i KBK har nu følgende sammensætning: Formand: Gitte Brændemose. Næstformand: Finn Korslund. Kasserer: Erik Nielsen. Sekretær: Gitte Heiberg og ungdomsformand: René Brændemose.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk