17. januar 2019
Asger Øgelund (t.v.) blev lykønsket for sit nye projekt - her med blomster fra Palle Sørensen. Caféen har åbent alle dage undtagen mandag.
gallery icon

Se billedserie

Asger Øgelund (t.v.) blev lykønsket for sit nye projekt - her med blomster fra Palle Sørensen. Caféen har åbent alle dage undtagen mandag.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny fiskecafé åbnet med manér

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny fiskecafé åbnet med manér
Opdateret 01. juni 2018 kl. 16:51
Kalundborg - 01. juni 2018 kl. 16:46
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en festdag på havnen i Kalundborg fredag eftermiddag, da Asger Øgelund fra Asgers Fisk kunne åbne sin fiskecafé med solen flot skinnende ned over hans nyanlagte træterrasse.

Her vil der sommeren igennem blive serveret lækre fiskeanretninger og kolde drikkevarer på de forhåbentlig mange varme sommerdage, vi endnu har i vente.

22-årige Asger Øgelunds familie var på plads for at lykønske ham med åbningen i lighed med samarbejdspartnere og mange lokale fiskeelskere, som er glade for, at der bliver gjort noget for at skabe liv på havnen.

- Det er rigtig dejligt at se Asgers initiativ hernede, og jeg er sikker på, at det nok skal blive et tilløbsstykke, som vil trække folk til, siger Palle Sørensen, der bor på den anden side af gaden og har fulgt Asgers Fisk tæt siden overtagelsen ved årsskiftet.

Menukortet byder blandt andet på stjerneskud, jomfruhummer- og laksetacos, fish n' chips og naturligvis lune fiskefrikadeller. Det kan nydes med et koldt glas hvidvin eller en skummende kølig fadøl.

Sommeren igennem vil der, ligesom til fredagens åbningsreception, være livemusik og specielle arrangementer såsom eksempelvis en aften med australsk barbecue.

Her kommer fiskemandens ven, den australske kok Tom Marcus Roffey, som står i køkkenet hele sommeren, til sin ret.

- Jeg glæder mig til at kombinere Danmark med det bedste fra Australien, hvor vi blandt andet er inspireret af det asiatiske køkken, og jeg håber, folk vil tage vel imod det, siger australieren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk