24. oktober 2019
Den nye fiskecafé kommer til at ligge tæt på Museumsværftet i Havnsø. Meningen er, at man kan sidde og nyde havnens miljø og bådene, mens man spiser eksempelvis en sandwich med røget fisk.   Foto: Peter Andersen
Den nye fiskecafé kommer til at ligge tæt på Museumsværftet i Havnsø. Meningen er, at man kan sidde og nyde havnens miljø og bådene, mens man spiser eksempelvis en sandwich med røget fisk. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny fiskecafé åbner snart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny fiskecafé åbner snart
Kalundborg - 03. februar 2018 kl. 15:14
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver snart mulighed for at få lækker, friskrøget fisk på havnen i Havnsø, når Sten Borre til påske slår dørene op for sin ny fiskecafé, der kommer til at ligge på pladsen ved Havnevej lige ved Museumsværftet.

- Det bliver en stor, rød pavillon med hjul på, egen rygeovn og en pergola udenfor, hvor folk kan sidde og spise røget fisk og sandwich, fortæller Sten Borre, der selv bor i Havnsø og også har taget rundt på diverse festivaler med pølsevogne og så videre.

- Jeg har længe gået med drømmen om at lave noget i Havnsø, fordi jeg synes, der mangler fisk her i havnebyen. Det eneste fisk, man kan få, er en, der er dyppet i tryllekarret på grillen. Det kan ikke være rigtigt, at man ikke kan få noget ordentlig fisk, så det vil jeg lave om på, siger Sten Borre, der har allieret sig med en lokal fisker om samarbejdet.

Der vil blandt andet være sild med forskelligt tilbehør, fiskefrikadeller og røgede fileter af makrel, torsk og hellefisk på caféen, der åbner skærtorsdag 29. marts og har åbent hele højsæsonen.

- Og så ser vi, hvor lang tid vejret tillader det, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk