25. maj 2019
Café Zigzag åbner under nyt navn i midten af august, og måske dukker der en gadeforretning op på adressen allerede under Kalundborgs byfest, oplyser den nye caféejer, Onur Isbilen. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

Café Zigzag åbner under nyt navn i midten af august, og måske dukker der en gadeforretning op på adressen allerede under Kalundborgs byfest, oplyser den nye caféejer, Onur Isbilen. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny ejer i Café Zigzag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny ejer i Café Zigzag
Kalundborg - 10. juli 2018 kl. 14:05
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Café Zigzag i Kordilgade i Kalundborg har været lukket en periode, men nu er stedet på vej til at blive genåbnet af en ny ejer.

- Jeg har købt aktiviteterne i det gamle firma, og håndværkerne er i gang med at lave stedet helt om. Cafeen åbner med nyt koncept, nyt menykort og nyt navn, fortæller Onur Isbilen.

Han driver i forvejen spisestedet La Viva i Slagelse og har været medejer af La Viva i Vænget i Kalundborg.

- I dag er det min tidligere partner Davut Yilmaz, der er ene om at drive La Viva i Kalundborg. Vi kører nu hver for sig forretningsmæssigt, men vi er stadig rigtig gode venner og bliver næsten forretningsnaboer i Kalundborg, siger Onur Isbilen.

Han forklarer, at arbejdet med at indrette cafeen tager sin tid, og der kan opstå problemer og forsinkelser, men den nye ejer er også indstillet på, at det skal gå så hurtigt som overhovedet muligt.

- Jeg vil sige, at det er realistisk at kunne åbne den nye café i Kalundborg midt i august. Men jeg arbejder også med en plan om måske at dukke op tidligere.

Onur Isbilen siger, at det for eksempel kunne være en idé at poppe op i Kalundborg med en gadeforretning til byfesten i uge 30. Selv om cafeen i Kordilgade ikke er klar, kunne gadeforretningen køre med varer fra forretningen i Slagelse, og så kunne en kok stå og grille, tænker han højt.

- Men det er foreløbig kun en tanke, som jeg dog meget gerne gennemfører, hvis det kan lade sig gøre, siger den nye café-ejer.

Onur Isbilen kan i øvrigt afvise et rygte, der cirkulerer i Kalundborg om, at han også har købt restauranten Mørt i Kordilgade, som også blev drevet af brødrene Denniz og Jacob Uzundal, der både drev Zigzag og Mørt.

- Jeg har kun købt en café i Kalundborg og skal drive den og La Viva i Slagelse, fastslår Onur Isbilen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk