13. december 2018
26-årige Maja Hess Jensen startede i Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik den 2. januar. Foto: Anders Ole Olsen.
gallery icon

Se billedserie

26-årige Maja Hess Jensen startede i Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik den 2. januar. Foto: Anders Ole Olsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny dyredetektiv indtager byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny dyredetektiv indtager byen
Opdateret 20. februar 2018 kl. 09:14
Kalundborg - 20. februar 2018 kl. 09:11
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er en ganske særlig udfordring, når ens patienter ofte er firebenede og har en hale: Det er rigtig svært at forstå svaret, når man spørger dem, hvordan de har det.

- Der ligger nogle gange en slags detektivarbejde i at finde ud af, hvad et dyr fejler, da de jo ikke kan sige, hvor de har ondt. Man skal se på symptomerne, måske lave diagnostiske undersøgelser eller tage forskellige prøver. Den er en spændende udfordring, siger Maja Hess Jensen.

Hun startede som ny dyrlæge i Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik den 2. januar og afløste dermed Søren Skovsgaard. Han stoppede sidste efterår for at starte sin egen klinik op i Herlufmagle. Her kommer 26-årige Maja Hess Jensen sjovt nok selv fra, men hun kender ikke Søren Skovsgaard nærmere, end at hun har hørt om ham.

Hun blev færdiguddannet i august sidste år fra Københavns Universitet. Da jobbene ikke hænger på træerne for nyuddannede, tog hun i første omgang til Sæby i Nordjylland, hvor hun fik en 20 timers stiling. Derfor var det ikke svært at slå til, da muligheden for et fuldtidsjob i Kalundborg, tættere på familien, bød sig.

- Jeg har fået et fint indtryk af Kalundborg, men jeg har ikke været så meget rundt endnu. Men livet her tiltaler mig mere, end storbylivet, siger hun.

Hun har altid været glad for dyr og er vokset op i et hjem, hvor der altid var hund. I dag har hun katten Sofus hjemme i lejligheden i Kalundborg og så hestene Twist og Pyrus, der indtil videre stadig er i Herlufmagle.

- Men på et tidspunkt får jeg også en hund. Det er helt sikkert, understreger hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk