26. januar 2021
Kalundborg. Ny butik - Din & Min. Foto: Brian Jensen
gallery icon

Se billedserie

Kalundborg. Ny butik - Din & Min. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny dametøjsbutik i Kordilgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny dametøjsbutik i Kordilgade
Kalundborg - 05. august 2020 kl. 09:30
Af Brian Jensen

I slutningen af juli forlod tøjbutikken Vera Moda Kordilgade i Kalundborg. Men en fuldgod erstatning er på vej, når tøjbutikken Din & Min åbner i de samme lokaler i slutningen af august.

Der er adskillige tråde mellem de forrige ejere og den nye. Det er nemlig Mette Laugesen, der i 1994 begyndte som butikschef hos Vera Moda i Kalundborg. Ni år senere købte hun butikken, som hun var ejer af, indtil hun i 2017 solgte den til butikskæden Bestseller - i øvrigt solgte hun også butikker i Vordingborg og Køge.

- Da jeg hørte på vandrørerne, at butikken skulle lukke, kunne jeg mærke helt ned i maven, at det kunne ikke være rigtigt, siger Mette Laugesen, der altså reagerede hurtigt og nu igen er butiksejer i Kalundborg.

- Butikken får en overhaling, men det bliver med de samme mærker, og også nogle nye. Det skal være en rigtig lokalbutik og vi skal distancere os fra kæderne. Vi skal gøre os fortjente til at de handler hos os, lyder det fra Laugesen.

Din & Min får i øvrigt samme butikschef, som Laugesen har arbejdet sammen med i mange år, nemlig Christina Nielsen, der første gang ankom til Vera Moda som praktikant.

Din & Min åbner fredag den 28. august og vil blandt andet tilbyde mærkevarer fra Neo Noir, Moss Copenhagen, Vera Moda, Pieces, Y.A.S., Basic Apparel, Liberté, Le Mosh og Humdakin.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk