16. oktober 2019
Loop-indehaver Lasse Hansen, den nye daglige leder Finn Jensen og Pia Sommer, der nu prøver lykken med at åbne et Loop-center i Nyborg og derfor kvitter jobbet i Kalundborg. Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Loop-indehaver Lasse Hansen, den nye daglige leder Finn Jensen og Pia Sommer, der nu prøver lykken med at åbne et Loop-center i Nyborg og derfor kvitter jobbet i Kalundborg. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny daglig leder i Loop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny daglig leder i Loop
Kalundborg - 09. december 2018 kl. 11:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Motionisterne hos Loop på Nytorv i Kalundborg skal til at vænne sig til en ny daglig leder, efter at Pia Sommer har passet jobbet i godt tre år. Hun rejser til Nyborg, hvor hun åbner et nyt Loop-center. Hendes afløser er en af de flittige brugere af Loop - Finn Jensen, der tidligere har været portør på Kalundborg Sygehus og senest arbejdede på Novo Nordisk.

- Ja, han er nærmest headhuntet til jobbet, lyder det fra Loop-indehaver Lasse Hansen.

Finn Jensen glæder sig til at komme i gang med jobbet, hvor han også bliver daglig leder af Loop i Jyderup.

- Der kommer ikke til at ske de store ændringer i den daglige drift af centrene, hvor det fortsat vil være det uformelle og afslappede miljø, der vil kendetegne Loop på de to adresser.

Finn Jensen har de seneste par måneder været »føl«, så han har kunnet følge Pia Sommers daglige opgaver.

Den 17. december er sidste arbejdsdag for Pia Sommer, så der vanker morgenbrød og kage hos Loop på Nytorv.

Armbånd og ure
Hos Loop vil det fra årsskiftet være muligt at tracke sin træning på maskiner med den helt nye Beefit Tracker teknologi, som Finn Jensen og Pia Sommer og de øvrige medarbejdere er i fuld gang med at installere på alle maskinerne.

Beefit Tracker kan, som den første af sin art, tracke træning på maskiner og blandt andet fortælle, hvor mange kg der er løftet; hvor mange gentagelser, der er lavet og hvor mange kalorier, der er forbrændt under træningen.

Trackingen foregår ved, at man under sin træning bærer et ur eller armbånd, som indeholder tracking teknologien. Ved træning holdes armbåndet/uret hen til en Beefit-skanner på hver maskine, inden man går i gang med at træne. Dermed registrerer Beefit data omkring din træning.

Det er en oplagt julegaveidé med disse armbånd og ure, synes man hos Loop.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk