15. maj 2021
Vores Kalundborg præsenterede torsdag formiddag den nye citychef, Svend-Erik Kristensen, på et pressemøde i lokalerne hos Kalundborgegnens Erhvervsråd.
Vores Kalundborg præsenterede torsdag formiddag den nye citychef, Svend-Erik Kristensen, på et pressemøde i lokalerne hos Kalundborgegnens Erhvervsråd.
Foto: Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny citychef præsenteret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny citychef præsenteret
Kalundborg - 15. april 2021 kl. 10:22
Af Thomas Rye

På et pressemøde i Kalundborgegnens Erhvervsråds lokaler præsenterede handelstandssforeningen Vores Kalundborg torsdag formiddag den nye citychef, Svend-Erik Kristensen, for offentligheden.

Den nye citychef skal overtage den rolle som aktivitetskoordinator, som tidligere er blevet bestredet af Anita Winther og hendes efterfølger Mei Kanstrup, og der er nok at tage fat i efter et år med flere lange nedlukninger af detailhandlen

Ifølge jobopslaget skal den nye citychef blandt andet arbejde for at løfte handelslivet i Kalundborg og tiltrække nye kunder til byen. Det skal blandt andet ske ved at arrangere nye aktiviteter i Kalundborg og ved at udvikle en egentlig marketings- og kommunikationsstrategi for Vores Kalundborg.

Derudover skal citychefen også arbejde for at skaffe nye medlemmer til handelsstandsforeningen samt for at fastholde de eksisterende medlemmer.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk