23. juni 2021
Morten Weise, ny butikschef hos XL-Byg Meredin og Ole Meredin, som har hentet den nye butikschef tilbage til Kalundborg. Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Morten Weise, ny butikschef hos XL-Byg Meredin og Ole Meredin, som har hentet den nye butikschef tilbage til Kalundborg. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny butikschef i XL-Byg Meredin i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny butikschef i XL-Byg Meredin i Kalundborg
Kalundborg - 06. juni 2021 kl. 11:39

42-årige Morten Weise skal nu prøve kræfter med en branche, hvor der er rivende travlt.

arrow Læs også: VIDEO: Brand på autoværksted på havnen: Sort røg kan ses flere kilometer væk

Både håndværkere og gør-det-selv folket har nemlig rygende travlt i øjeblikket, hvor der bliver bygget løs af både professionelle og amatører. Det giver masser af aktivitet i bl.a. byggemarkeder - også hos XL-Byg Meredin i Kalundborg, som nu har oprustet med en ny butikschef.

- Vores tidligere butikschef var både chef i Kalundborg og i Jyderup. Nu har har alene ansvaret i Jyderup, og derfor har vi ansat Morten Weise som ny butikschef i Kalundborg, forklarer Ole Meredin.

Det var Ole Meredin selv, der tog kontakt til Morten Weise, som han kendte - ikke personligt - men fra bl.a. Morten Weises tidligere 10 år lange periode som indehaver af Shell på Sct. Jørgensbjerg, som han måtte lukke for et par år siden. De seneste år har Morten Weises beskæftiget sig med salg af erhvervsbiler i Slagelse, Næstved og i Sorø.

- Nu er jeg tilbage i Kalundborg. Og jeg er rigtig glad for at være kommet hjem igen til min fødeby. Og de første par dage her hos XL-Byg har jeg måttet bruge meget tid på at tale med en masse kunder. Jeg kender mange i Kalundborg, men endnu flere kender mig, siger en glad Morten Weise.

- Morten skal bl.a. bruge tid på både at tale både med kunder, men også med vores medarbejdere, som han skal coache, fortæller Ole Meredin.

Der er 80 medarbejdere i XL-Byg Meredin i de tre afdelinger i henholdsvis Holbæk, Jyderup og Kalundborg.

Med ansættelsen af Morten Weise håber Ole Meredin, at man kan få endnu mere gang i Kalundborg-afdelingen.

- Jeg glæder mig og er helt klar til jobbet og til at hjælpe en masse kunder videre med deres projekter, siger Morten Weise.

Han har selv masser af praktisk erfaring med bl.a. at gennemrenovere et hus, så han starter ikke helt på bar bund.

arrow Grundlovsmøde: Venstre ser frem til vagtskifte
05. juni 2021 kl. 23:18 Opdateret: kl. 23:18
arrow KFUM gjorde det umulige
05. juni 2021 kl. 17:05 Opdateret: kl. 17:05
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk