22. november 2017
Efter at have stået tom i fem år er der nu igen ved at komme liv i lokalerne på Sct. Jørgensbjerg 43, hvor Dansk Partihandel åbner 27. oktober.  Foto: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Efter at have stået tom i fem år er der nu igen ved at komme liv i lokalerne på Sct. Jørgensbjerg 43, hvor Dansk Partihandel åbner 27. oktober. Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny butik på Sct. Jørgensbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny butik på Sct. Jørgensbjerg
Kalundborg - 16. oktober 2017 kl. 15:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De tidligere Fakta-lokaler på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg, som har stået tomme siden 28. oktober 2013, er nu ved at blive fyldt med varer, som skal sælges i en ny butik, der åbner fredag den 27. oktober.

Dansk Partihandel er navnet på butikken, hvor der skal sælges varer, som typisk tidligere kom på auktion eller blev solgt virksomhederne imellem.

- Der er ofte tale om større partier af varer, men nu giver vi også almindelige forbrugere mulighed for at kunne købe disse varer - både enkeltvis og flere ad gangen, fortæller Sara Andersen fra Dansk Partihandel.

Helt præcist hvilke varere der fremover kan købes på Sct. Jørgensbjerg 43 lige overfor Euro Outlet, kan Sara Andersen ikke sige endnu, men det kan eksempelvis være håndvaske, ting til husholdningen, tøj, møbler og alle mulige andre ting, som er opkøbt fra restpartier.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk