22. marts 2019
Mohamed Yassin åbner på fredag e-cigaret-forretningen Don Vape i Skibbrogade. Han vil selv stå bag disken i butikken og også fortsat ind i mellem være at finde i Candy Shop på Kordilgade, som han fortsat vil drive.
gallery icon

Se billedserie

Mohamed Yassin åbner på fredag e-cigaret-forretningen Don Vape i Skibbrogade. Han vil selv stå bag disken i butikken og også fortsat ind i mellem være at finde i Candy Shop på Kordilgade, som han fortsat vil drive.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny butik holder dampen oppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny butik holder dampen oppe
Kalundborg - 27. august 2018 kl. 17:35
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På fredag åbner forretningen Don Vape i Skibbrogade i Kalundborg.

Don Vape sælger brændere, væsker, reservedele og udstyr til e-cigaretter, som flere og flere bruger som et alternativ til at ryge almindelige cigaretter.

Det er Mohamed Yassin, som i forvejen driver Candy Shop på Kordilgade, som er indehaver af den nye forretning, som åbner i nyrenoverede lokaler i det tidligere PJ Dyk. Mohamed Yassin har gennem de seneste tre år solgt dampere og væsker i mindre omfang i sin slikbutik, men nu var det på tide at satse fuldt ud på e-cigaretterne, mente han.

- Jeg har oplevet større og større efterspørgsel på den slags varer, og jeg ser flere, som kvitter smøgerne til fordel for en e-cigaret. Nu begynder jeg i det små med det her, men hvis det udvikler sig, vil jeg ikke afvise, at det kan blive til en kæde med butikker flere steder, siger Mohamed Yassin, som også stadig vil tage sig af Candy Shop.

Fredagens åbning markeres med en stor åbningsfest fra klokken 12 med telt i Skibbrogade, hvor man kan komme forbi og få blandt andet kaffe og kage.

For Mohamed Yassin handler den nye forretning, som også sælger vandpiber, også om at vise, at det kan lade sig gøre at drive forretning i provinsen. For ham er det en modreaktion mod nethandel og uddøende handelsliv.

- Jeg vil gerne modbevise, at Kalundborg er en død handelsby. Der er masser af potentiale, og det handler bare om at give kunderne en god oplevelse, modtage dem positivt og give dem en grund til at komme igen. Mange handler over nettet, men det er jeg ikke glad for. Det er med til at smadre handelslivet i en by som vores. Derfor vil jeg også bestræbe mig på at matche laveste netpris på mine varer, siger Mohamed Yassin.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk