24. januar 2019
Byggeriet er nu kommet så langt, at der for alvor er noget at vise frem på Ny Vesthavn, oplyser havnedirektør havnedirektør Bent Rasmussen.
Byggeriet er nu kommet så langt, at der for alvor er noget at vise frem på Ny Vesthavn, oplyser havnedirektør havnedirektør Bent Rasmussen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Vesthavn har meget at vise frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Vesthavn har meget at vise frem
Kalundborg - 14. august 2018 kl. 08:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu har man mulighed for at opleve Ny Vesthavn på tætteste hold. I samarbejde med entreprenøren NCC Industry, Hercules Fundering, inviterer Kalundborg Havn offentligheden inden for på det 330.000 kvadratmeter store havneområde. Det sker lørdag den 8. september fra klokken 9 til 14.

Den dag vil Kalundborg Havn og Hercules Fundering, som står for det store anlægsarbejde, stå klar til at give en rundvisning og fortælle om byggeriet af det nye havneområde, der omfatter 330.000 kvadratmeter og en 500 meter lang kaj, som ligger ud til 15 meter dybt vand.

- Vi har haft en række henvendelser fra borgere, der godt kunne tænke sig at opleve byggeriet på tætteste hold. Det ønske efterkommer vi nu ved at afholde et åben byggeplads-arrangement i samarbejde med Hercules Fundering, som er entreprenør på byggeriet. Samtidig er vi nu kommet så langt med byggeriet, at der for alvor er noget at vise frem, fortæller havnedirektør Bent Rasmussen.

Af hensyn til planlægningen er man nødt til at tilmelde sig arrangementet, og ved tilmeldingen må man meget gerne oplyse, hvornår man foretrækker at komme. Der bliver gennemført rundvisninger på hele havneområdet klokken 9, 10, 11, 12 og 13. Dvs. på en times tid kan man komme rundt på hele det nye havneområde, og man får mulighed for at høre mere om byggeriet fra folk, der er involveret i anlægsarbejdet til daglig.

Ny Vesthavn er et stort område, så arrangementet er desværre ikke noget for gangbesværede, og det er en god idé med fornuftigt fodtøj på den dag. Havnen gør desuden opmærksom på, at selv ved moderat blæst er der en del sandflugt i området.

- Vi ser meget frem til at kunne byde inden for på Ny Vesthavn, nu hvor anlægsarbejdet er så fremskredent. Har man lyst til at se havneområdet, er det nu man skal benytte sig af lejligheden, siger Bent Rasmussen.

Man tilmelder sig ved at sende en mail med oplysning om navn og antal deltagere og gerne et tidspunkt til fremvisning8september@kalundborghavn.dk. Der er tilmeldingsfrist fredag den 31. august. Herefter vil man få en mail med et tidspunkt for sit besøg samt diverse andre praktiske oplysninger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk