5. juni 2020
Kampagneteamet på Røsnæs, som nu skal ud og sælge halvøen til hele det østlige Danmark. Carl F. Stub Trock, Hanne Dyremose, Mogens Anholm, Tom Christensen, Betina Newberry og Troels Birk Kristiffersen.Foto: Bjarne Robdrup
Kampagneteamet på Røsnæs, som nu skal ud og sælge halvøen til hele det østlige Danmark. Carl F. Stub Trock, Hanne Dyremose, Mogens Anholm, Tom Christensen, Betina Newberry og Troels Birk Kristiffersen.Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu skal Røsnæs sælges til hele det østlige Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal Røsnæs sælges til hele det østlige Danmark
Kalundborg - 15. maj 2020 kl. 13:35
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En kampagne-gruppe på Røsnæs har indsamlet 200.000 kroner, der skal udbrede Røsnæs som turistattraktion.

arrow Læs også: Røsnæs rækker ud til danskerne

*
I de kommende to uger er halvøen fast gæst i regionale tv-reklamer. Men det er kun begyndelsen. En kampagne-gruppe på Røsnæs har indsamlet 200.000 kroner, der skal udbrede Røsnæs som turistattraktion. I de kommende to uger er halvøen fast gæst i regionale tv-reklamer. Men det er kun begyndelsen. Midt i en corona-tid, hvor danskerne må droppe ferierejsen til udlandet, har en kampagnegruppe på Røsnæs taget et initiativ, der skal gøre halvøen kendt som turistdestination i hele det østlige Danmark - og med særligt fokus på hovedstadsregionen.

Det sker under titlen »Sammen på Røsnæs - med god afstand«. I fællesskabet indgår forventeligt alle halvøens aktører, der sammen skal tegne et billede af den naturskønne halvø og med en samlet palet af tilbud til turisterne. Sponsorer har bidraget med i omegnen af 200.000 kroner.

Mogens Anholm, næstformand i Røsnæs Udvikling og Beboerforening, fik ideen til Røsnæs som turistmagnet gennem et lokal-tv-program fra Lolland-Falster, der vil sælge øerne som Sydhavskysten:

- I den forrykte tid, vi lever i, er det rundt om i regionerne alles kamp mod alle for at tillokke og fastholde danskerne som turister i deres eget land. Denne proces er sat i værk nærmest fra den ene dag til den næste, for vi tror, at det er helt afgørende at komme på banen så hurtigt som muligt. Vi ved, at vi har utroligt meget at byde på, både med hensyn til natur, aktiviteter og andre oplevelser, siger Mogens Anholm.

- Vi er langtfra i mål endnu. Ideerne formes fortsat, flere initiativer kommer til, og vi arbejder stålsat på at tilvejebringe flere midler, der kan understøtte processen og gøre Røsnæs kendt - gerne i hele landet, siger en anden hovedaktør, Carl F. Stub Trock, ejer af en af halvøens fire vingårde.

Hovedaktørerne i projektet tegnes af Røsnæs Udvikling og Beboerforening, halvøens vingårde med Danmarks største vingård, Dyrehøj i front samt Strandhotel Røsnæs og Restaurant Naes.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk