13. juli 2020
- Tre pladser er lejet ud, og der er flere henvendelser, fortæller Ahmed Bichtaoui. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

- Tre pladser er lejet ud, og der er flere henvendelser, fortæller Ahmed Bichtaoui. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan lejere flytte ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan lejere flytte ind
Kalundborg - 12. oktober 2019 kl. 07:50
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var et tilfælde, at Ahmed Bichtaoui fra Kalundborg mødte Jonas Jørgensen, der driver en entreprenørvirksomhed i Hørve, og under deres samtale for cirka tre måneder siden poppede en idé op, som de nu har realiseret i samarbejde: Kontorfabrikken i Kordilgade 58 i Kalundborg.

- Vi faldt godt i hak og fandt ud af, at vi kan supplere hinanden godt, fordi den ene er god til at lave start­ups, og den anden er god til driftssiden, fortæller Ahmed Bichtaoui, der har palæstinensiske rødder, men er født i Danmark og dansk gift med to, meget snart tre, børn.

Ahmed Bichtaoui er konsulent på Jobcentret i Kalundborg og har startet flere firmaer, som han har solgt videre. Kontorfabrikken ser han som en god startmulighed for især unge firmaer:

- Det, som man lejer hos os, er kontorplads med skrivebord og stol, og lejen på 1495 kroner pr. måned dækker el, vand, varme, wifi, adgang til printer og automat med varme drikke. Lejerne får også egen nøgle, og når det hele er på plads fra starten, kan de fokusere på forretningssiden og komme hurtigere i gang med det, som de er bedst til, siger Ahmed Bichtaoui.

De første lejere i Kontorfabrikken i Kalundborg er et firma med mandskabsudlejning, en bogholder og en webdesigner, og indehaverne af Kontorfabrikken forhandler også med en virksomhed, der har udtrykt ønske om flere pladser i Kordilgade 58.

- Når man er med i en kontorfællesskab, får man et større netværk, end hvis man sidder alene på et kontor derhjemme. Nogle af de nye kontornaboer kan også blive kunder, nævner Ahmed Bichtaoui.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk