15. oktober 2019
Det væltede ind med gæster til receptionen for Kjeld Christensen i Sparekassen Fyn-Sjælland torsdag eftermiddag.Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

Det væltede ind med gæster til receptionen for Kjeld Christensen i Sparekassen Fyn-Sjælland torsdag eftermiddag.Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kalder pensionen på Kjeld Christensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kalder pensionen på Kjeld Christensen
Kalundborg - 25. april 2019 kl. 15:43
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var en velbesøgt reception i Sparekassen Sjælland-Fyn i Vænget i Kalundborg torsdag eftermiddag. Anledningen var, at erhvervsrådgiver Kjeld Christensen går på pension efter hele 49 år i den finansielle sektor.

Kjeld Christensen har været en del af Sparekassen Sjælland-Fyn de seneste 17 år, heraf 12 år som filialdirektør i to perioder.

Det var allerede i 8. klasses praktik, at Kjeld Christensen, som var elev på Rynkevangskolen, blev sporet ind på sin karriereretning, hvor han blandt andet præsterede at blive filialdirektør i en alder af blot 24 år. Geografisk begyndte karrieren i København, derefter i Holbæk og så Hvidebæk, inden han i 1986 vendte tilbage til Kalundborg, hvor han har boet og arbejdet siden.

Kjeld Christensen forventer ikke at komme til at kede sig som pensionist, idet han vil holde sig i form med løb, rejser og lokalt engagement.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk