22. september 2020
Hovvejen er blevet omlagt på noget af strækningen mellem Slagelsevej og Holbækvej, og det har givet plads til en bedre indkørsel, Hallas Alle, til Novo.

Foto: 05.09.1983 (Kalundborg  Folkeblad)  (Kalundborg Lokalarkiv)
gallery icon

Se billedserie

Hovvejen er blevet omlagt på noget af strækningen mellem Slagelsevej og Holbækvej, og det har givet plads til en bedre indkørsel, Hallas Alle, til Novo. Foto: 05.09.1983 (Kalundborg Folkeblad) (Kalundborg Lokalarkiv)
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Novo i Kalundborg voksede i 1980'erne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Novo i Kalundborg voksede i 1980'erne
Kalundborg - 09. november 2019 kl. 09:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udvidelser og udbygninger på Novo's fabriksanlæg i Kalundborg fortsatte også i 1980'erne, og Kalundborg Folkeblads fotografer var ofte på Novo for at tage billeder, som kunne understøtte journalisternes artikler om de mange nye ting, der var i støbeskeen på den store fabrik. Det ser ud til, at nybyggerierne og udvidelserne på Novo kan fortsætte år efter år, og staben af medarbejdere på fabrikken har måske ikke toppet endnu, selv om der enkelte gange har været nogle småjusteringer af medarbejderstaben.

Novo er byens største arbejdsplads, og vi må håbe, at ledelsen i Novo også fremover vil skabe nye aktiviteter på fabrikken i Kalundborg, så medarbejderstaben kan fastholdes og udvides.

Niels A. Jensen
Kalundborg Lokalarkiv

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk