16. oktober 2018
16 år blev det til for genbrugsbutikken i Kordilgade. Foto: Folkekirkens Nødhjælp
gallery icon

Se billedserie

16 år blev det til for genbrugsbutikken i Kordilgade. Foto: Folkekirkens Nødhjælp
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nødhjælps-genbrugsbutik i nye lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nødhjælps-genbrugsbutik i nye lokaler
Kalundborg - 14. november 2017 kl. 20:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 16 år i Kordilgade i Kalundborg flytter Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik i nye og mere tidssvarende lokaler på Bredgade 38 i Kalundborg.

- Vi har overtaget lokalerne, hvor Friluftsbutikken tidligere lå. Det er en super beliggenhed lige ved siden af føtex. Nu kan vores kunder endelig parkere helt op til forretningen, siger Finn H. Sørensen, der som genbrugskonsulent i Folkekirkens Nødhjælp har stået for det praktiske vedrørende flytningen.

Med helt nyindrettede lokaler får de frivillige genbrugsmedarbejdere gode arbejdsforhold, og kunderne får en stor og overskuelig butik med masser af gode tilbud.

Lige nu har de frivillige genbrugsmedarbejdere travlt med at hænge nye varer op og finde varer til julesalget, så de på fredag d. 17. november kl. 13 kan tage imod gamle såvel som nye kunder med en lille forfriskning og mange gode tilbud.

- Vi håber, at den nye butik og de gode forhold både vil øge handlen i butikken og trække flere frivillige til, siger Finn H. Sørensen.

Hvis nogen har lyst til at bruge et par timer hver uge på et virkelig meningsfuldt arbejde, er de velkomne til at kigge ind i butikken. Der er altid brug for ekstra hænder.

Og genbrug betaler sig. I 2016 kunne Folkekirkens Nødhjælps 122 genbrugsbutikker sende et overskud på knap 25 mio. kroner til arbejdet med verdens fattigste.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk