22. september 2019
Nico Westh Rasmussen på 20 år er blevet udtaget til DM i Skills. Foto: Anna Egeris Karstoft
gallery icon

Se billedserie

Nico Westh Rasmussen på 20 år er blevet udtaget til DM i Skills. Foto: Anna Egeris Karstoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nico skal dyste mod landets bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nico skal dyste mod landets bedste
Opdateret 26. marts 2019 kl. 09:33
Kalundborg - 26. marts 2019 kl. 09:14
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nico Westh Rasmussen, der er ved at uddanne sig til alubygger på EUC Nordvestsjællands glarmesterskole i Audebo, elsker at følge hele processen, lige fra samlingen af de forskellige aluminiumsdele hjemme på værkstedet til pakningen af materialerne og monteringen af aluminiumsskelettet ude på byggepladsen, hvor der efterfølgende bliver indsat glas.

- Så kan man sige, det har jeg lavet, forklarer han i frokoststuen på Skandi-bo i Jerslev, hvor han er i lære som alubygger på tredje år.

Han fik at vide, at han var blevet udtaget til DM i Skills før jul, da hans chef i Skandi-bo ringede og fortalte, at skolen havde udtaget ham.

- Jeg sagde selvfølgelig ja - det er jo en kæmpe oplevelse, fortæller den 20-årige elev, der tror, han er blevet udtaget, fordi han har vist, at han kan og vil sit fag, for eksempel ved at høre efter i timen.

Han er i øjeblikket ved at forberede sig til DM i Skills, der finder sted i Næstved den 4.-6. april, på en model på værkstedet hos Skandi-bo. Til konkurrencen kommer han til at skulle montere en facade og et udhæng i aluminiumsdele, hvor der skal kunne indsættes glas.

Hos Skandi-bo har Nico Westh Rasmussen indtil videre arbejdet med at montere aluminiumsvægge indendørs. På sigt drømmer han om at lave facader på højhuse, butiksindgange og udestuer - måske i hele verden.

- Hvem ved, på et tidspunkt kunne det være, at man kunne blive rejsemontør og blive udlejet til et udenlandsk firma, siger alubyggereleven, der til daglig bor i Svallerup.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk