27. februar 2020
Per Fabricius Jensen, formand for aktionsgruppen, bød velkommen til det velbesøgte borgermøde i Høng, hvor ni forslag skal reduceres til højst fem, som får del i den million, der er sat af til Få Det Fikset i Høng. Privatfoto
Per Fabricius Jensen, formand for aktionsgruppen, bød velkommen til det velbesøgte borgermøde i Høng, hvor ni forslag skal reduceres til højst fem, som får del i den million, der er sat af til Få Det Fikset i Høng. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ni projekter om millionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ni projekter om millionen
Kalundborg - 25. januar 2020 kl. 19:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver »fikset« godt og grundigt i Høng i denne tid:

Der var fuldt hus og god stemning i Foreningernes Hus i Høng. 70 fremmødte lyttede til præsentationen af ni flotte projektforslag til Få det Fikset puljen. Høng byområde har nemlig fået en hel million kroner til at føre borgernes ideer ud i livet. Det viser sig, at det ikke bliver svært at få brugt de mange penge. Tværtimod, siger en af de aktive, Mogens Dyhr-Nielsen.

Fra midtbyen var der forslag til et søhus ved Høng Privatskole og opsætning af julebelysning i Hovedgaden. flere år. Og man kom langt ud i himmelrummet med et forslag til en planetsti. Mere bynært var der forslag til stibelysning, til en trampesti omkring byen og en bane til mountainbikes i Høng skov.

Den kommende Kultur- og bevægelsespark var også i fokus med et flot forslag til skaterbane, et nyt legeområde for mindre børn og et uderum ved biblioteket til gavn for deres bedsteforældre.

Alle forslag blev modtaget med klapsalver, men det blev hurtigt klart, at der ikke var råd til det hele. Hver mødedeltager stemte på fem forslag, og aktionsgruppen studerer i den kommende tid resultatet sammen med forslagsstillerne. Der er nu lukket for yderligere forslag, men der bliver fremlagt en samlet projektpakke, der kommer til endelig afstemning på et nyt borgermøde tirsdag 10. marts 2020.

Herefter skal forslaget godkendes af Kommunalbestyrelsen, inden spaderne kan sættes i jorden. Og med lidt held kan man se resultatet i løbet af sommer og efterår, tilføjer Mogens Dyhr-Nielsen.

Yderligere oplysninger om Få Det Fikset-projektet kan læses på Kalundborg Kommunes hjemmeside, på "Få det fikset Høng" i Facebook eller på email: Faadetfiksethoeng@outlook.dk

BR

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk