20. september 2021
Natteravnene i Kalundborgs nyvalgte bestyrelse. Fra venstre Rie Lehmann, Pia Madsen, Malene Hansen, Mette Vogel og formand Kristina Püschl. Privatfoto
Natteravnene i Kalundborgs nyvalgte bestyrelse. Fra venstre Rie Lehmann, Pia Madsen, Malene Hansen, Mette Vogel og formand Kristina Püschl. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Natteravne: Vi vil ikke være politibetjente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Natteravne: Vi vil ikke være politibetjente
Kalundborg - 04. august 2021 kl. 05:30
Af Thomas Rye

Natteravnene vil ikke være politibetjente overfor unge mennesker som fester i Havneparken i Kalundborg og andre steder. Det har flere ellers opfordret dem til, efter der seneste i weekenden var ballade i havneparken, men formand mener, det er en misforståelse af Natteravnenes rolle.

Efter weekendens larmende fest og hærværk i Havneparken i Kalundborg har debatten om hvordan man får de unge til at dæmpe sig og vise mere hensyn overfor deres omgivelser fyldt meget på facebook og andre sociale medier.

Flere har efterlyst at Natteravnene Kalundborg skulle træde i karakter, og få de unge mennesker til at dæmpe sig. Natteravnene har også fået flere henvendelser om emnet, men det er en misforståelse af Natteravnenes rolle, siger formand Kristina Püschl.

- Natteravnene er sat i verden for at være der for de unge så de ved de har en voksen at støtte sig op ad, hvis noget går galt, og så forældrene kan sende deres børn i byen uden bekymring. Det skal være sådan, at børnene trygt kan henvende sig til os. Hvis vi begynder at skulle agere politi og gå rundt med den løftede pegefinger, så underminerer vi børnenes tillid til os, mener formanden.

- Vi vil gerne lægge vores vej forbi Havneparken, hvis det er der de unge mennesker færdes, og hvis vores tilstedeværelse minder dem om, at de skal tage hensyn til andre og skrue ned for musikken, så er det kun godt, men vi vil aldrig komme til at gå rundt og formane de unge, fortsætter hun.

Kristina Püschl understreger i øvrigt, at Natteravnene i Kalundborg generelt har et positivt indtryk af de unge.

- Når vi møder dem i byen, er de naturligvis ofte berusede, men langt de fleste er samtidig nogle søde, velopdragne og glade unge mennesker, siger hun.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk