18. februar 2019
Retssagen om den store mængde hårde stoffer, der sidste år bleve fundet på en adresse i Kaldred, begyndte mandag i Retten i Holbæk. Foto: Mie Neel
Retssagen om den store mængde hårde stoffer, der sidste år bleve fundet på en adresse i Kaldred, begyndte mandag i Retten i Holbæk. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nægter kendskab til for 10 millioner kroner narko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nægter kendskab til for 10 millioner kroner narko
Kalundborg - 20. august 2018 kl. 17:41
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ingen af de tre tiltalte kender ifølge dem selv noget til de over 100 kilo hårde stoffer, der hovedsagligt blev fundet på en adresse i Kaldred den 13. oktober sidste år.

Det fortalte en 55-årig mand og en 31-årig mand, da retssagen mod dem begyndte mandag formiddag i Retten i Holbæk. Den sidste tiltalte, en 37-årig mand, ønskede ikke at udtale sig. Den 31-årige erkendte dog ejerskabet af en pistol af mærket Glock 17 med tilhørende magasin og 28 skarpe patroner.

Den 55-årige mand er bosat på adressen i Kaldred, men afviste i retten ethvert kendskab til stofferne.

- Jeg har ikke placeret dem hos mig eller kender noget som helst til dem, sagde han.

Sagen er startet af Nordsjællands Politi, hvis senioranklager Kenn Jørgensen over fire retsdage har til opgave at bevise, at de tre mænd er skyldige i besiddelsen af de i alt 76,5 kilo amfetamin, 17,2 kilo MDMA (der ofte findes i ecstasy-tabletter) og næsten fire kilo kokain, der blev fundet på adressen i Kaldred. Derudover blev der fundet fire kilo amfetamin og mindre mængder MDMA og kokain på en byggeplads i Vallensbæk ved København.

Stofferne har en salgsværdi på over 10 millioner kroner og er det største fund i Nordsjællands Politis historie. Mængden af MDMA var den største, der blev fundet af samtlige politikredse i Danmark i 2017, og den overgår den samlede mængde MDMA fundet på landsplan i hvert enkelt år fra 2013-2016.

De tre mænd er tiltalt efter straffelovens paragraf 191, hvor strafferammen er helt op til 16 års fængsel. Der falder dom den 3. september.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk