19. juni 2019
Lasse Holten Preisler, leder af Kalundborg Ungdomsskole, startede 1. august 2018. Der er lagt op til at ungdomsskolen skal arbejde tæt sammen med musisk skole. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Lasse Holten Preisler, leder af Kalundborg Ungdomsskole, startede 1. august 2018. Der er lagt op til at ungdomsskolen skal arbejde tæt sammen med musisk skole. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikalske kulturpakker til skoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikalske kulturpakker til skoler
Kalundborg - 09. november 2018 kl. 16:15
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kultur- og fritidsudvalget blev ved seneste møde præsentereret for den nye leder på Kalundborg Ungdomsskole, Lasse Holten Preisler.

- Vi går aktivt ind i processen med at udvikle ungdomsskolen, så den kan give de unge lysten til at lære. Der er jo mange teenagere, som er voldsomt trætte af skole og som mangler selvtillid. Hvis de oplever, at de er gode til noget i ungdomsskolen, kan det give dem en selvtillid, siger Ole Glahn (R) , formand for kultur- og fritidsudvalget.

På mødet skulle det drøftes hvordan samarbejdet mellem Musisk Skole i Kalundborg og Kalundborg Ungdomsskole skulle styrkes, og hvilke tilbudspakker til folkeskolen der skulle arbejdes med.

Musisk skole og ungdomsskolen er gået sammen om et pilotprojekt med Hvidebækskolen.

Det er et trivselsprojekt for sjetteklasserne på Hvidebæksskolen samt Rørby Skole.

Det kaldes Classbuilding med musik som faciliator.

Kultur og fritidsudvalget godkendte indstillingen om samarbejdets udformning og tilføjede, at de nuværende kulturpakker, hvor alle skoler i Kalundborg Kommune får tilbud om dans, musik og teater kunne tænkes ind i samarbejdet.

Status på det styrkede samarbejde mellem Musisk Skole i Kalundborg og Kalundborg Ungdomsskole samt tilbudspakkernes udformning til folkeskolerne præsenteres for kultur og fritidsudvalget marts 2019.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk