15. oktober 2018
Et stort kor fra Kalundborg - kaldet »Ad Hoc Koret« - var med til at opføre Weyses reformationskantate i Frederikssund Kirke. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Et stort kor fra Kalundborg - kaldet »Ad Hoc Koret« - var med til at opføre Weyses reformationskantate i Frederikssund Kirke. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikalsk delegation fik klapsalve i Frederikssund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikalsk delegation fik klapsalve i Frederikssund
Kalundborg - 20. november 2017 kl. 17:37
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 26. november fejrer de tre kirker i Kalundborg provsti 500 års-jubilæum for reformationen, hvor et af program-punkterne er Weyses »Kantate i anledning af Reformationsfesten« i Nyvangskirken kl. 14.

Søndag var en stor delegation fra Kalundborg på besøg i Frederikssund Kirke, hvor værket blev opført med et kæmpe-kor på 70 sangere fra Raklev Kirke, Nyvangskirken og Vor Frue Kirke, samt fra Vestsjællands Kammerkor.

I vokal front til koncerten var de tre Kalundborg-solister Louise Wakabayashi, Alaia Højrup Hansen og Andreas Bigom, og de blev musikalsk bakket op af Kristian Noe, trompet, Freja Arendt, obo, Joseph Wakabayashi, pauker, og Henrik Christensen, orgel.

Raklev Kirkes organist Niels Wakabayashi har sammen med Henrik Christensen, tidligere Nyvangskirken, nu Frederikssund Kirke, om-arrangeret kantaten. Med i kæmpe-koret var organist i Nyvangskirken, Teresemarie Lisiux, og organist i Vor Frue Kirke, Christian Hauskov.

Et begejstret publikum i Frederikssund Kirke kvitterede med masser af klapsalve.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk