21. maj 2019
Dagstimerne fredag står i børnenes tegn til Musik i Havnsø. Her vil Onkel Reje kigge forbi og underholde. Foto: Bjarne Robdrup
Dagstimerne fredag står i børnenes tegn til Musik i Havnsø. Her vil Onkel Reje kigge forbi og underholde. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musik i Havnsø udvider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik i Havnsø udvider
Kalundborg - 13. juni 2018 kl. 14:05
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En af sommerens helt store begivenheder i Havnsø bliver i år endnu større. Musik i Havnsø, der afholdes den 27. og 28. juli, udvider således sin lørdagskapacitet med et større telt, hvilket giver plads til 100 gæster ekstra.

Ifølge arrangørerne har udvidelsen været efterspurgt længe, og der skulle kun være ganske få af de 900 lørdagsbilletter tilbage i Dagli'Brugsen i Havnsø.

Det er også stadig billetter at få til de to fredagsarrangementer. Fredagen starter med et program med Onkel Reje for de mindre børn og Waffande for de unge. Om aftenen fredag står den på stand-up med Martin Brygmann, Nikolaj Stokholm og Kasper Gross.

Lørdagen står i musikkens tegn fra klokken 12 af med Sømændene, Johnny Madsen, Decco Band, The Powls, Move Out og et lokalt upcoming band. Musik i Havnsø arrangeres af foreningen af samme navn, og festivalen drives hovedsageligt af et hav af frivillige. En del af overskuddet går til lokale foreninger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk