11. maj 2021
Jonah Blacksmith giver koncert til Musik i Gryden. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Jonah Blacksmith giver koncert til Musik i Gryden. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musik i Gryden er tilbage: Indvier istandsat amfi-scene med tre koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik i Gryden er tilbage: Indvier istandsat amfi-scene med tre koncerter
Kalundborg - 04. maj 2021 kl. 14:51
Af Stefan Andreasen

Efter den nye genåbningsplan er lagt frem er SBK Event torsdag den 6. maj klar til at indlede billetsalget til Musik i Gryden på Møllebakken - det sker i Punkt 1 i Kalundborg og Kvickly Kalundborg.

Det hyggelige arrangement, med koncerter med Rasmus Walter, Jonah Blacksmith og Patrick Dorgan, finder sted fredag den 18. juni.

- Efter et par års pause, glæder vi os til at præsentere Musik i Gryden igen - denne gang i en smukt istandsat Gryden på Møllebakken, siger arrangør Søren Bang Knudsen.

- Der er en lidt kortere tidslinje for billetsalget, end vi plejer at køre med, men jeg er sikker på, at folk trænger til at komme ud og opleve noget god livemusik nu, så jeg er ikke nervøs, siger Søren Bang Knudsen.

Han opfordrer interessserede til at være hurtige på billet-hænderne, fordi der kun sættes 400 billetter til salg. Dørene åbner kl. 17, og som tidligere vil Slagter Jacob sørge for madvarer.

Søren Bang Knudsen minder publikum om at huske tæppe eller klapstol, mundbind, håndsprit og coronapas eller negativ test.

- Vi passer stadig på hinanden, siger arrangøren.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk