21. september 2019
Annette Heick, her som Evita i musicalen i samme navn, skal spille Donna i musicalen »Mamma Mia« og kommer til samtalekoncert i Kino Den Blå Engel i Kalundborg.
gallery icon

Se billedserie

Annette Heick, her som Evita i musicalen i samme navn, skal spille Donna i musicalen »Mamma Mia« og kommer til samtalekoncert i Kino Den Blå Engel i Kalundborg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musical-stjerne til samtale-koncert i biografen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musical-stjerne til samtale-koncert i biografen
Kalundborg - 25. april 2019 kl. 10:55
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når sanger, skuespiller og debattør Annette Heick den 5. juni optræder i Kino Den Blå Engel til samtale-koncert med guitarist og sanger Dennis Flacheberg, vil der være rigeligt at tale om takket være hendes nylige scoring af en hovedrolle i ABBA-musicalen »Mamma Mia«.

Annette Heick har netop fået rollen som Donna, der blev spillet af Hollywood-stjernen Maryl Streep i hitfilmen af samme navn. En absolut drømmerolle for Annette Heick, der elsker ABBA-musikken.

Hun har tidligere haft store musical-roller i »My Fair Lady«, »Elsk mig i nat«, »Evita« og Wicked«.

Undervejs i samtale-koncerten vil Annette Heick give smagsprøver på sit sangtalent, med Dennis Flacheberg som akkompagnatør.

Det er Dennis Flacheberg, der har udviklet samtalekoncert-konceptet. Han har tidligere arrangeret lignende koncerter med blandt andre Andreas Bo.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk