19. april 2019
Fantomet (Tomas Ambt Kofod) bortfører Christine til sin hemmelige grotte - en magisk underjordisk verden. Foto: Miklos Szabo
gallery icon

Se billedserie

Fantomet (Tomas Ambt Kofod) bortfører Christine til sin hemmelige grotte - en magisk underjordisk verden. Foto: Miklos Szabo
Foto: Miklosszabo.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bysbarn har titelrollen i verdens mest berømte musical

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bysbarn har titelrollen i verdens mest berømte musical
Opdateret 21. september 2018 kl. 15:14
Kalundborg - 21. september 2018 kl. 08:17
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu kan skuespiller og sanger Tomas Ambt Kofod, der stammer fra Kalundborg, kalde sig »Phantomas« på Det Ny Teater. I dag, fredag den 21. september, er der repremiere på verdens mest populære og ekstravagante musical, Andrew Lloyd Webbers »The Phantom of the Opera« - dennegang med ham i titelrollen som opera-fantomet, der er besat af at vinde sangerinden Christines kærlighed, trods sit stygge udseende bag masken.

Hun er på én gang afskrækket og tiltrukket af det mystiske fantom.

Tomas Ambt Kofod har tidligere sunget rollen som Christines unge, adelige elsker Raoul, Fantomets værste konkurrent, i mere end 500 opførelser af »The Phantom of the Opera« på Det Ny Teater, og han sang rollen som opera-fantomet i opfølgeren »Love Never Dies« på samme teater.

Han er nærmest blevet et hus-monster på Det Ny Teater, hvor han også med succes har sunget monster- og udyr-hovedroller i musicals som »Jekyll & Hyde« og »Skønheden og Udyret«. En ekspert i de spaltede personligheder, der i følelsesfulde musical-fortællinger får kastet forsonende lys på deres mørke sider.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk