22. januar 2021
Der var rigtig god afstand mellem borgerne på genbrugspladsen på Asnæsvej i Kalundborg onsdag sidst på formiddagen.Foto: Ulrik Reimann
Der var rigtig god afstand mellem borgerne på genbrugspladsen på Asnæsvej i Kalundborg onsdag sidst på formiddagen.Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mundbind på genbrugspladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mundbind på genbrugspladsen
Kalundborg - 14. januar 2021 kl. 06:14

Borgerne må meget gerne benytte mundbind, når de besøger en af genbrugspladserne i kommunen. Det er formuleret som en opfordring i det opslag, som Argo har lagt på Facebook med både henstillinger og krav med baggrund i de seneste strammere restriktioner.

Det fælleskommunale genbrugsselskab Argo, som driver genbrugspladserne i Kalundborg Kommune, har opstillet en række anbefalinger, som bør følges:

Husk at afstandskravet om to meter mellem mennesker gælder også selvom det er udendørs. Besøg så vidt muligt genbrugspladsen i ydertidspunkterne, morgen eller sen eftermiddag, så det unsdgås, at mange mennesker er på pladsen samtidig. Tag mundbind på, når du bevæger dig rundt på genbrugspladsen. Tag så få fra husstanden med på genbrugspladsen som mulig, gerne kun dig selv.

Medbring egen skovl og kost på genbrugspladsen - jo mindre vi deler, jo mindre er smittefaren, lyder det. Og endelig opfordres folk til at vise hensyn til andre besøgende.

Genbrugspladserne i Bregninge, Høng og Kalundborg har i øvrigt døgnåbent.

ur

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk