23. oktober 2019
Lørdag eftermiddag genopstod Multival efter et års pause. I år er festivalen flyttet til Kalundborg Havnepark.
gallery icon

Se billedserie

Lørdag eftermiddag genopstod Multival efter et års pause. I år er festivalen flyttet til Kalundborg Havnepark.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Multival genfødt i Havneparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Multival genfødt i Havneparken
Kalundborg - 25. maj 2019 kl. 18:40
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et års pause vendte Multival lørdag aften stærkt tilbage.

Multihusets støttefestival var på grund af ombygningen af Kalundborg Gymnasium flyttet fra de vante omgivelser i Klosterparken bag gymnasiet ned i Havneparken på Vestre Havneplads lige ved siden af Multihuset.

Festivalen gav anledning til lidt trafikal forvirring, da Vestre Havneplads på grund af festivalen er spærret frem til klokken 01.00 i nat, men ellers kom festivalen godt fra start. Solen havde fortrængt de sidste dages gråvejr, og Kalundborgs unge nød solen og festede, dansede, kyssede og hyggede rundt om på festivalpladsen.

Lørdag aften var det Undergrunds rapbandet Produktionen, som stod på scenen. Bandet var knap et døgn i forvejen blevet bedt om at spille på Multival, da festivalen med kort varsel blev ramt af et afbud fra Clara Carrara. Produktionen gjorde dog sit til at holde humøret højt på festivalpladsen. Andre navne på programmet på årets Multival var blandt andet Emil Kruse og Manila.

Multival blev første gang holdt i 2011, for at skabe opmærksomhed og støtte til de unges arbejde for at få skabt et multihus i Kalundborg. I festivalens storhedstid i 2016 og 2017 nåede man op på over 2.000 tilskuere. I 2018 måtte de frivillige kræfter bag Multival imidlertid se i øjnene, at kræfterne ikke rakte til at arrangere en så stor festival, hvorfor man dengang valgte at tage et års pause.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk