3. juli 2020
Leif Sylvester er billedkunstner, skulptør, musiker, skuespiller og digter. Foto: Martin V. Andersen
Leif Sylvester er billedkunstner, skulptør, musiker, skuespiller og digter. Foto: Martin V. Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Multikunstner vil fortælle sin livshistorie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Multikunstner vil fortælle sin livshistorie
Kalundborg - 15. oktober 2019 kl. 17:56
Af Astrid Rather og Tue Alexander Johansen, erhvervspraktikanter
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Multikunstneren Leif Sylvester fortæller om sit liv med billedkunst, skulptur, musik, skuespil og digtning tirsdag den 29. oktober klokken 19 i Ubby Bibliotek- og Forsamlingshus, hvor Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Biblioteker er værter for både spisning og foredrag.

Foredraget tager udgangspunkt i to digtsamlinger »Mig og de andre« og »Danmark og mig«, og der skal også synges et par sange undervejs.

Leif Sylvester starter med at tale om sin opvækst på Amager under krigen og i efterkrigstiden og de følelser og livssituationer, der fulgte med. Han fortæller om krigens rædsler, den armod der kom i efterkrigstiden, livets mangler, død, vores forhold til døden, og om man tør at leve livet efter al det kaos.

Opvækst på Lorteøen

I foredraget vil tilhørerne også opleve Leif Sylvesters fortælling om sin opvækst på »Lorteøen«, de første spæde kys, ungdoms kærlighed, voksen kærlighed, om den eneste ene, om at skrive sange og digte fordi man ikke kan lade være, om livets valg, om tilfældighedernes spil, om at lyve, at være dødelig syg og lære at leve med det, om håb og glæde ved at være sammen med dem, man elsker. Helt kort fortalt, så vil man få et foredrag om livets vilkår.

Det meste bliver fortalt som anekdoter og historier, indimellem bliver det brudt af digt oplæsning og sange, som er relevante til emnet på det pågældende tidspunkt. Alt sammen sagt med alvorligt humør og et glimt i øjet, så tilhørerne kan spejle sig på den gode måde og gå derfra med visheden om, at de ikke er alene med deres tanker og skavanker.

Undervejs underholdes der også med musik og sang ved Leif Sylvester og musiker Jarno Varsted.

Aftenen begynder med fællesspisning klokken 18, hvor Kim Kok ved Ubby Forsamlingshus og Hvidebæk Lokalråd i fællesskab har sammensat menuen. Klokken 19 går Leif Sylvester på scenen og underholder.

Ønsker man at deltage, købes billetter via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside. Der er rabat til medlemmer af henholdsvis Biblioteksklubben og Hvidebæk Lokalråd.

Arrangementet er et samarbejde mellem Kalundborg Bibliotekers Biblioteksklub og Hvidebæk Lokalråd.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk