25. juni 2021
Multi-Tech med tre afdelinger og nu 130 medarbejdere skal snarest i gang med at opføre nyt firmahovedsæde på Hareskovvej i Kalundborg. Foto: Ulrik Reimann
Multi-Tech med tre afdelinger og nu 130 medarbejdere skal snarest i gang med at opføre nyt firmahovedsæde på Hareskovvej i Kalundborg. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Multi-Tech bygger nyt hovedsæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Multi-Tech bygger nyt hovedsæde
Kalundborg - 14. maj 2021 kl. 18:26
Af Ulrik Reimann

Installationsfirmaet Multi-Tech er løbet ind i en positiv udfordring i Kalundborg. På grund af vækst, opkøb og en øget administrativ byrde er man vokset ud af hovedsædets rammer på Hareskovvej i Kalundborg.

Løsningen på pladsproblemet bliver opførsel af en ny og større bygning, oplyser direktør i Multi-Tech, Niels Jørgensen, som har tre meddirektører i firmaet - Thomas Aunsbak, Esben Christensen og Ricco Lind Hansen.

- Der er især flere administrative opgaver, der gør det nødvendigt at bygge nyt domicil. Vi har for eksempel overtaget alt administrativt fra to datterselskaber, El-Centret Højby og Multi Electric i Korsør, fortæller Niels Jørgensen.

Løsningen på pladsproblemerne bliver nybyggeri på 900 kvadratmeter, hvor det nuværende hovedsæde er på 500 kvadratmeter, og dét skal lejes ud til anden side, når Multi-Techs nye domicil i Kalundborg står klar.

- Det skal det gerne sidst på året. Lige nu er arkitekt og ingeniør i gang med forberedelserne og ansøgningen om byggetilladelse, hvor vi bestræber sig på at have alt med, så den kommunale behandling af byggesagen kan ekspederes hurtigst muligt.

Niels Jørgensen oplyser, at nybygningen på 25 gange 25 meter, der kommer til at minde om en pyramide, skal placeres på hjørnet af grunden ud til Hareskovvej, og i tilknytning til denne bygning opføres også en garage.

Multi-Techs nuværende hovedsæde er en del af en større bygning på i alt 1200 kvadratmeter, hvor den østlige og største del rummer firmaet Klb. Cleaning Station A/S. Bygningen blev i 2011 erhvervet af Multi-Tech, som senere i år fraflytter bygningen for at tage det nye, større og pyramideformede domicil i brug.

- Der er også sket meget med den måde, det administrative arbejde udføres på, fortæller Niels Jørgensen.

Han forklarer, at der næsten ikke bruges papir mere, og oplysninger, der kommer ind i systemet, sendes videre til de rette medarbejderes mobiler og til grossister. Det gør det både mere effektivt og overskueligt, når alle data genbruges, forklarer Niels Jørgensen.

Multi-Tech, der også har afdelinger i Sorø og Holbæk, har i dag 130 medarbejdere.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk